search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:53
MENU CLOSE

Έγκυος ξεμπροστιάζει με κρυφή κάμερα όσους δεν της προσέφεραν τη θέση τους στο μετρό (Video)

13.02.2016 12:29
Το κάπνισμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλάζει το DNA του εμβρύου - Media

Μια ετοιμόγεννη γυναίκα πήρε κρυφή κάμερα στο μετρό του Λονδίνου και βιντεοσκόπησε όσους δεν της προσέφεραν τη θέση τους.

 

Μια ετοιμόγεννη γυναίκα πήρε κρυφή κάμερα στο μετρό του Λονδίνου και βιντεοσκόπησε όσους δεν της προσέφεραν τη θέση τους.

Η δημοσιογράφος Μίρι Μικαέλι Σβαρτζ έμεινε έκπληκτη από τον αριθμό των ανθρώπων που την αγνόησαν, παρότι ήταν έγκυος. Ύστερα από εννέα μήνες απογοήτευσης, η μέλλουσα μητέρα ανήρτησε στην σελίδα της στο Facebook το βίντεο.

Η Μίρι έγραψε: «Σχεδόν εννέα μήνες μετακινήσεων στο μετρό με το σήμα “Baby on board” έφτασαν στο τέλος τους. Στην αρχή, σκέφτηκα ότι ήταν μια λαμπρή εφεύρεση του Λονδίνου. Πώς οι άλλοι άνθρωποι θα γνώριζαν ότι δεν είναι εύκολο να ταξιδέψεις με πρωινή ναυτία αν ακόμα δεν είχα μια πραγματικά μεγάλη κοιλιά με μωρό; Περήφανα και χαρούμενα φορούσα την κονκάρδα μου, ελπίζοντας ότι οι άνθρωποι θα μου προσφέρουν το κάθισμα προτεραιότητας όταν το χρειάζομαι. Αυτό δεν συνέβη. Μετά, σκέφτηκα ότι οι Λονδρέζοι σηκώνονται μόνο για τις κυρίες που βρίσκονται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Ήμουν απογοητευμένη που δεν φαινόμουν αρκετά έγκυος. Ήταν απαίσιο. Τώρα, στις 38 εβδομάδες εγκυμοσύνης, που δεν υπάρχει κανένας τρόπος να αγνοήσεις την τεράστια κοιλιά μου (με ένα χαριτωμένο κοριτσάκι μέσα της), μπορώ να σου πω ότι οι Λονδρέζοι που χρησιμοποιούν το μετρό απλώς δεν ενδιαφέρονται. Γι’ αυτό αποφάσισα σήμερα να πάρω μια κρυφή κάμερα μαζί μου για να σας δείξω πώς είναι μια μέρα από τη ζωή μου, στέκοντας πολλές φορές για μεγάλο διάστημα όρθια στο μετρό, πρησμένη, εξαντλημένη και φοβισμένη για τα ξαφνικά φρεναρίσματα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:50