search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:07
MENU CLOSE

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του κυβερνήτη του ελικοπτέρου

13.02.2016 16:17
Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του κυβερνήτη του ελικοπτέρου  - Media

Στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στη Μεταμόρφωση, εψάλλη η εξόδιος ακολουθία του Υποπλοίαρχου Αναστάσιου Τουλίτση.

 

 

Στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στη Μεταμόρφωση, εψάλλη η εξόδιος ακολουθία του  Υποπλοίαρχου Αναστάσιου Τουλίτση.

Το στερνό αντίο είπαν πριν από λίγο συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του κυβερνήτη του ελικοπτέρου Agusta Bell που συνετρίβη τα ξημερώματα της Πέμπτης στην νησίδα Κίναρος, στο Αιγαίο.

Ο Υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης ήταν 37 ετών παντρεμένος, ενώ είχε γράψει περισσότερες από 1300 ώρες πτήσης με τα ελικόπτερα του Πολεμικού Ναυτικού. Ήταν ένας έμπειρος κυβερνήτης.

Στην κηδεία του, ήταν παρών ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, (ο οποίος έχασε σήμερα και εκείνος τον πατέρα του) ενώ τιμές απέδωσαν αγήματα του Πολεμικού Ναυτικού.

Το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο Υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης μαζί με τους άλλους δύο χειριστές, τον Κωνσταντίνο Πανανά και τον Ελευθέριο Ευαγγέλου απονηώθηκε από την φρεγάτα ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ, για την εκτέλεση άσκησης. Στις 2:45 όμως τα ξημερώματα της 11ης Φεβρουαρίου, κατέπεσε στη βραχονησίδα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:07