search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:11
MENU CLOSE

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Το Σάββατο είδαμε το στήσιμο της πραγματικής εγκληματικής οργάνωσης

14.02.2016 16:33
Νίκη Ολυμπιακού, 75-71 την Άλμπα Βερολίνου - Media

Έξαλλοι στον Ολυμπιακό από την διαιτησία του Καλογερόπουλου πήραν επίσημη θέση μετά το τέλος του αγώνα χαρακτηρίζοντας λανθασμένες τις αποφάσεις του ρέφερι 

 

Έξαλλοι στον Ολυμπιακό από την διαιτησία του Καλογερόπουλου πήραν επίσημη θέση μετά το τέλος του αγώνα χαρακτηρίζοντας λανθασμένες τις αποφάσεις του ρέφερι – Τι γράφτηκε στο φύλλο αγώνα για τον Μελισσανίδη – Τι προβλέπεται από τον κανονισμό

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ και ήταν έξαλλοι με την διαιτησία του Καλογερόπουλου και στάθηκαν στις δύο αποβολές αλλά και στο πέναλτι που δόθηκε στον Μιλιβόγεβιτς.

Πιο συγκεκριμένα η επίσημη θέση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ήταν:

«Απόψε είδαμε από τον διαιτητή Καλογερόπουλο το στήσιμο της πραγματικής εγκληματικής οργάνωσης. Αποβολή φάντασμα, πέναλτι και δεύτερη αποβολή φάντασμα. Που είναι απόψε οι κύριοι Κορέας, Ανδρεάδης και Σιμιτζόγλου;

Που είναι ο ψηλός Παναθηναϊκάκιας εισαγγελέας όλοι αυτοί τα τελευταία τέσσερα χρόνια συμμετείχαν στη μεγάλη σκευωρία κατά του Ολυμπιακού και του προέδρου μας και τώρα προφανώς χαίρονται για όσα έγιναν και μάλλον θα κοιμηθούν ήσυχοι».

Το φύλλο αγώνα καίει τον Μελισσανίδη

Απειλές και βαριές κουβέντες φέρεται να είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στον παρατηρητή διαιτησίας, Δημήτρη Κύρκο σύμφωνα με τα όσα γραφτεί στο φύλλο αγώνα το οποίο εμφανίστηκε μετά το τέλος του ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Τι προβλέπεται από τον κανονισμό

Σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα ο Δημήτρης Μελισσανίδης απείλησε τον παρατηρητή διαιτησίας Δημήτρη Κύρκο. Ο «Τίγρης» δεν είναι πρόεδρος της ΑΕΚ, αλλά η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε αποαφανθεί ότι είναι «εν τοις πραγμάσι διοικητής». Η απόφαση της  ΕΕΑ δεν είχε «πέσει» στο Συμβούλιο της Επικρατείας, οπότε ενδέχεται να μπει σε μπελάδες και η ομάδα!

Για όποιον εκφοβίζει αξιωματούχο του αγώνα ή γενικά ποδοσφαιρικό εντεταλμένο ο κώδικας προβλέπει χρηματικό πρόστιμο και αγωνιστικό αποκλεισμό ή απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο, ενώ αν διαπιστωθεί υπαιτιότητα ομάδας οι ποινές ξεκινούν από τιμωρία έδρας και φτάνουν μέχρι υποβιβασμό.

«Διασκεδάζουμε με τις δηλώσεις του αγράμματου γκανγκστεράκου»

Πριν καθίσει η σκόνη από τα χθεσινά γεγονότα και τις εκατέρωθεν δηλώσεις μετά το ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού (0-1), οι «ερυθρόλευκοι» εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη με βαρείς χαρακτηρισμούς και τη σημείωση πως θα κληθεί να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για τις πράξεις του.

Αναλυτικά η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Δεν πρόκειται να σχολιάσουμε κι απλώς διασκεδάζουμε με τις δηλώσεις του αγράμματου, γραφικού, ‘γκανγκστεράκου’, γνήσιου τέκνου του υπόκοσμου, ο οποίος απέδειξε και χθες με απειλές, εκβιασμούς και τρομοκρατία ποιος ακριβώς είναι. Σύντομα θα λογοδοτήσει για μία ακόμη φορά στη δικαιοσύνη για την ηθική του αυτουργία σε βαρύτατες εγκληματικές πράξεις».

 

ΠΗΓΗ: protothema.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:11