search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:22
MENU CLOSE

«Πυρά» Βαρουφάκη κατά της Ιρλανδικής κυβέρνησης

15.02.2016 07:23
«Πυρά» Βαρουφάκη κατά της Ιρλανδικής κυβέρνησης - Media

Τώρα, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης επιτίθεται και στην ιρλανδική κυβέρνηση.

 

Τώρα, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης επιτίθεται και στην ιρλανδική κυβέρνηση.

Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του που μεταδόθηκε σε εκδήλωση της πολιτικής κίνησης Right2Change, ο πρώην υπουργός υποστήριξε ότι τόσο ο υπουργός Οικονομικών της Ιρλανδίας, Μάικλ Νούναν όσο και ο υπουργός Δημοσίων Δαπανών και Μεταρρυθμίσεων, Μπρένταν Χάουλιν συμμετέχουν σε μια συνωμοσία με σκοπό να «θλίψουν» τον λαό της χώρας. 

Ταυτόχρονα κάλεσε τους Ιρλανδούς εν όψει των εκλογών στις 26 του μήνα να αποφασίσουν εάν θέλουν κυβερνώντες, που έφεραν μέτρα λιτότητας ή κάποια εναλλακτική διακυβέρνηση.

Ακόμη ο πρώην υπουργός Οικονομικών επεσήμανε πως ο Νούναν δεν υποστήριξε την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους σημειώνοντας πως το έκανε αυτό, διότι ο ίδιος υποσχέθηκε ελάφρυνση του χρέους στους Ιρλανδούς και δεν το πέτυχε.

Με αφορμή αυτή την επίθεση η εφημερίδα THE IRISH TIMES κυκλοφόρησε με τίτλο: «Ο Βαρουφάκης στέλνει τον Νούναν να πακετάρει».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:21