search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:13
MENU CLOSE

Μπαλάφας: Πολλοί αγρότες είναι επιχειρηματίες και έχουν και πολλά κέρδη (Video)

15.02.2016 10:11
Μπαλάφας: Πολλοί αγρότες είναι επιχειρηματίες και έχουν και πολλά κέρδη (Video) - Media

«Ο αγρότης σήμερα δεν είναι ο αγρότης του προηγούμενου αιώνα, του Μαρίνου Αντύπα με 5 – 6 στρεμματάκια» δήλωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μπαλάφας, σε εκπομπή του ΣΚΑΪ.

 

«Ο αγρότης σήμερα δεν είναι ο αγρότης του προηγούμενου αιώνα, του Μαρίνου Αντύπα με 5 – 6 στρεμματάκια» δήλωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μπαλάφας, σε εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πολλοί εξ αυτών είναι επιχειρηματίες της Νότιας Κρήτης, της Θεσσαλίας, της Ηλείας κλπ. με εργάτες που τούς δουλεύουν… και καλά κάνουν, και έχουν και πολλά κέρδη, και καλά κάνουν, αλλά δεν μπορεί να λες ‘δεν πληρώνω’. Συμβάλλουν στην οικονομία, αλλά αυτός είναι ένας επιχειρηματίας που πρέπει να πληρώνει σύμφωνα με τις δυνατότητές του».

Σε ερώτηση για τις προεκλογικές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ο υφυπουργός απάντησε: «Μη συζητάμε συνέχεια για το παρελθόν, αυτά έχουν κριθεί».

Τέλος, κατέληξε: «Εγώ θα ήθελα να είχαν αιτήματα συγκεκριμένα οι αγρότες, γιατί αίτημα για αφορολόγητο 30.000 ευρώ δεν έχει ακουστεί ποτέ αυτό, και είναι κορωνίδα των αιτημάτων τους, έχει στοιχειώδη πιθανότητα αποδοχής αυτό όχι από την κυβέρνηση, αλλά από τον ελληνικό λαό; Δεν μοιράζουν χαρτί με τα αιτήματα (στα μπλόκα) το έχω ελέγξει».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:10