search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:55
MENU CLOSE

Έμμα Τόμσον: Θα ήταν μια τρέλα το Brexit

15.02.2016 16:30
Έμμα Τόμσον: Θα ήταν μια τρέλα το Brexit - Media

Η Βρετανίδα ηθοποιός Έμμα Τόμσον δήλωσε σήμερα από το Βερολίνο ότι η έξοδος της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα ήταν «μια τρέλα»

 

Η Βρετανίδα ηθοποιός Έμμα Τόμσον δήλωσε σήμερα από το Βερολίνο ότι η έξοδος της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα ήταν «μια τρέλα», επισημαίνοντας ότι εκείνη «ασφαλώς» θα «ψηφίσει υπέρ του να παραμείνει (η χώρα της) στην Ευρώπη» όταν διεξαχθεί το δημοψήφισμα που έχει υποσχεθεί ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον.

«Νιώθω Ευρωπαία, ακόμα κι αν ζω στη Βρετανία και στη Σκωτία» τόνισε η 56χρονη ηθοποιός κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της παρουσίασης της ταινίας του Βενσάν Περέζ Alone in Berlin που διαγωνίζεται στη Μπερλινάλε.

«Σίγουρα θα ψηφίσω υπέρ της παραμονής στην Ευρώπη, ω Θεέ μου, θα ήταν τρέλα να μην το κάνω. Θα ήταν μια περίεργη ιδέα. Πρέπει να καταργήσουμε τα σύνορα, όχι να τα υψώνουμε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15