search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:55
MENU CLOSE

Σάρωσαν στα Grammy Σουίφτ Λαμάρ και Σίραν – Όλοι οι νικητές (Photos)

16.02.2016 07:24
Σάρωσαν στα Grammy Σουίφτ Λαμάρ και Σίραν – Όλοι οι νικητές (Photos) - Media

Μεγάλοι νικητές των μουσικών βραβείων Grammy Awards που διεξήχθησαν στο Λος Άντζελες αναδείχθηκαν η τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ και ο ράπερ Κεντρικ Λαμάρ.

 

 

Μεγάλοι νικητές των μουσικών βραβείων Grammy Awards που διεξήχθησαν στο Λος Άντζελες αναδείχθηκαν η τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ και ο ράπερ Κεντρικ Λαμάρ.

Η Τέιλορ Σουίφτ  κέρδισε το Grammy για το Καλύτερο Άλμπουμ Πόπ Φωνής και το βραβεί Άλμπουμ της Χρονιάς για το «1989» καθώς και το βραβείο για το Καλύτερο Μουσικό Βίντεο για το “Bad Blood” μαζί με τον Κέντρικ Λάμαρ.  

 

 

 Ο ράπερ Κέντρικ Λαμάρ απέσπασε 4 βραβεία, από τα 11 για τα οποία ήταν υποψήφιος, στις κατηγορίες Καλύτερο Ραπ Αλμπουμ, Καλύτερη Ραπ Ερμηνεία για το τραγούδι “Alright”, Καλύτερη Ραπ Συνεργασία για το “These Walls” μαζί με τους Μπιλάλ, Άννα Γουάιζ και Θάντρεκατ.

Το Grammy για το Καλύτερο Χορευτικό Κομμάτι» πήγε στους Skrillex and Diplo με τον Τζάστιν Μπίμπερ για το “Where Are U Now” (το ντουέτο κέρδισε και για το Καλύτερο Χορευτικό/Ηλεκτρονικό Άλμπουμ με το Skrillex and Diplo Present Jack U) ενώ άλλες βραβεύσεις συμπεριελάμβαναν το Καλύτερο Παραδοσιακό Φωνητικό Άλμπουμ Ποπ για το  “The Silver Lining: The Songs of Jerome Kern” με τους Τόνι Μπένετ και Μπιλ Τσάρλαπ. Μεταξύ άλλων τα βραβεία για Καλύτερο Τραγούδι Ροκ και Καλύτερο ‘Άλμπουμ Ροκ» τα κέρδισαν το “Don’t Wanna Fight” των Alabama Shakes και το “Drones” των Muse, αντίστοιχα.

  

Ο Άγγλος τραγουδιστής και τραγουδοποιός Εντ Σίραν απέσπασε το βραβείο Grammy για Τραγούδι της Χρονιάς με το Thinking Out Loud, μια μπαλάντα που έγινε φαινόμενο στο διαδίκτυο για την ταχύτητα της διάδοσής του, καθώς και το βραβείο για την Καλύτερη Ατομική Εκτέλεση Πόπ.

Ο Σίραν μοιράστηκε το βραβείο με τη Βρετανίδα Έιμι Γουάτζ, με την οποία το είχε γράψει. Το βραβείο απονεμήθηκε από τον Στίβι Γουόντερ, ο οποίος όταν άνοιξε τον φάκελο με τα ονόματα των νικητών είπε χαριτολογώντας ότι ήταν ο μόνος που μπορούσε να τα διαβάσει γιατί ήταν γραμμένα στην Braille, την γραφή των τυφλών. Πέρσι, το τραγούδι Thinking Out Loud έγινε το πρώτο τραγούδι που ακούστηκε 500 εκατομμύρια φορές μέσω της ιντερνετικής πλατφόρμας Spotify.

Ο Κρις Στέιπλτον απέσπασε το βραβείο για Άλμπουμ της Χρονιάς σε Κάντρι για το Traveller, μαζί με το βραβείο για Καλύτερη Ατομική Εκτέλεση Κάντρι.

Η τραγουδίστρια Μέγκαν Τρέινορ απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος Καλλιτέχνης

 

Ο Τζον Λέτζεντ καθοδήγησε μια ομάδα τραγουδιστών να τιμήσουν τον βετεράνο της R&B Λάιονελ Ρίτσι, ο οποίος, αφού άκουσε μια επιλογή των τραγουδιών του, ανέβηκε στη σκηνή να τραγουδήσει μαζί τους το All Night Long.

Τη βραδια της απονομής άνοιξε η Τέιλορ Σουίφτ, φορώντας μια ολόσωμη φόρμα με πετράδια και έχοντας κόψει τα μαλλιά της σε κοντό καρέ, η οποία τραγούδησε την τελευταία επιτυχία της, Out of the Woods.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:54