search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:38
MENU CLOSE

Του έβγαλε ο διαιτητής κόκκινη κι αυτός τον σκότωσε!

16.02.2016 13:42
Του έβγαλε ο διαιτητής κόκκινη κι αυτός τον σκότωσε! - Media

Σε τραγωδία κατέληξε ποδοσφαιρικός αγώνας στην Αργεντινή, με ποδοσφαιριστή να εξοργίζεται για την κόκκινη κάρτα που αντίκρυσε και να σκοτώνει τον διαιτητή μέσα στο γήπεδο.

 

Σε τραγωδία κατέληξε ποδοσφαιρικός αγώνας στην Αργεντινή, με ποδοσφαιριστή να εξοργίζεται για την κόκκινη κάρτα που αντίκρυσε και να σκοτώνει τον διαιτητή μέσα στο γήπεδο.

Είναι μία από τις ειδήσεις που όταν τις ακούς δεν θέλεις να τις πιστέψεις και αρνείσαι πως έχουν λάβει χώρα, όμως δυστυχώς η παρακάτω είναι πέρα για πέρα πραγματική. Συνέβη στην Κόρδομπα της Αργεντινής κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, με έναν παίκτη να πυροβολεί τρεις φορές και να σκοτώνει τον 48χρονο διαιτητή, Cesar Flores, λίγα μόλις λεπτά μετά την κόκκινη κάρτα που του είχε δείξει.

Ο νεαρός δράστης, ο οποίος διέφυγε της σύλληψης και εναντίον του έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό, πυροβόλησε επίσης έναν 25χρονο παίκτη, τον Walter Zarate, με το θύμα να διακομίζεται στο νοσοκομείο όπου δεν κινδυνεύει ευτυχώς η ζωή του.

«Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δεν ξέρουμε τι έγινε με τον διαιτητή αλλά ο παίκτης ήταν θυμωμένος και πήγε και πήρε το όπλο του για να τον σκοτώσει», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο οποίος αποκάλυψε πως ο διαιτητής έπεσε νεκρός από 3 σφαίρες: μία στο κεφάλι, μία στο λαιμό και μία στο στήθος.

 

Πηγή: sport24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:35