search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:51
MENU CLOSE

Είναι Μος, αλλά όχι Κέιτ (Photos)

16.02.2016 14:34
Ποιο μέρος της Ελλάδας διάλεξε η καλλονή Κέιτ Μος για διακοπές; (Photo) - Media

Το επίθετο Μος το έχουμε συνδυάσει με την ιέρεια της πασαρέλας, Κέιτ Μος…

 

Το επίθετο Μος το έχουμε συνδυάσει με την ιέρεια της πασαρέλας, Κέιτ Μος. Να όμως, που στις πασαρέλες βγαίνει και η μικρότερη ετεροθαλής αδερφή της, Λότι.

Η 18χρονη πρωταγωνιστεί σε τρία διαφορετικά εξώφυλλα του «L’ Officiele». Στην συνέντευξη που συνοδεύει την φωτογράφηση, μίλησε βέβαια και για την διάσημη αδερφή της.

«Εγώ είμαι αυτή που είμαι και κάνω αυτό που θέλω, είτε είναι το μόντελινγκ είτε ο,τιδήποτε άλλο. Η επιτυχία της αδερφής μου δεν επηρεάζει τις δικές μου επιλογές. Δεν νοιώθω πίεση», είπε. Και περιέγραψε την 42χρονη Κέιτ ως «είναι μια γυναίκα άλλη από εμένα» και πρόσθεσε ότι «ήρθε η σειρά μου να πω την ιστορία μου».

Ό,τι και να λέει, σίγουρα γνωρίζει ότι η σκιά της αδερφής της θα την ακολουθεί σε αυτό τον σκληρό και ανταγωνιστικό χώρο. 

Οι δύο αδερφές, Κέιτ και Λότι Μος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:51