search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 07:14
MENU CLOSE

Η πρώτη μπαλαρίνα με μαντίλα (Video)

17.02.2016 07:24
Η πρώτη μπαλαρίνα με μαντίλα (Video) - Media

Η έφηβη Στέφανι Κάρλοου από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας εκπλήρωσε το όνειρό της να γίνει η πρώτη μπαλαρίνα που θα φέρει τη μαντίλα.

 

Η έφηβη Στέφανι Κάρλοου από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας εκπλήρωσε το όνειρό της να γίνει η πρώτη μπαλαρίνα που θα φέρει τη μαντίλα.

Η 14χρονη Στεφάνι σταμάτησε να συμμετέχει σε παραστάσεις το 2010 όταν η οικογένειά της ασπάστηκε το Ισλάμ, ωστόσο η ίδια ήθελα να ανέβει ξανά στη σκηνή φορώντας μαντίλα. Πριν από λίγο καιρό είχε ξεκινήσει εκστρατεία για τη συλλογή χρημάτων ώστε η κοπέλα να μπορέσει να συνεχίσει τις σπουδές της στο μπαλέτο. Η κοπέλα τελικά κατάφερε να κερδίσει υποτροφία λόγω των εντυπωσιακών χορευτικών της ικανοτήτων.

«Ήθελα να φέρω τον κόσμο λίγο πιο κοντά και να γίνω η πρώτη μπαλαρίνα που φορά μαντίλα. Με αυτόν τον τρόπο μπορώ να εμπνεύσω πολλούς ανθρώπους έτσι ώστε να πιστέψουν στον εαυτό τους και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους» δηλώνει.   

«Θέλω να ενθαρρύνω τους πάντες να διασκεδάζουν παρέα, παρά τη θρησκεία και τη φυλή στην οποία ανήκουν, παρά το χρώμα που έχουν και ελπίζω να ζούμε όλοι σε έναν κόσμο με μεγαλύτερη αποδοχή από εδώ και στο εξής», δηλώνει χαρακτηριστικά η μπαλαρίνα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 03:32