search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:23
MENU CLOSE

Ολόκληρος Κόλιν Φερθ και θα φορέσει …μανκίνι! (Photos)

17.02.2016 11:10
ΗΠΑ: Πληρωμένη απάντηση «Μπόρατ» σε Τραμπ - «Πάντα αναζητώ ανθρώπους να υποδύονται τους ρατσιστές παλιάτσους» - Media

Έτοιμος να τσαλακώσει την εικόνα του, λέει ότι είναι ο Κόλιν Φερθ. 

 

Έτοιμος να τσαλακώσει την εικόνα του, λέει ότι είναι ο Κόλιν Φερθ. Ο σπουδαίος Βρετανός ηθοποιός, που τον έχουμε συνηθίσει σε «σοβαρούς» ρόλους-με τον πιο light στο «Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς»-δηλώνει έτοιμος να αναλάβει έναν «ελαφρύ» και «χαζό» ρόλο.

Ο κύριος Ντάρσι λοιπόν, εξομολογήθηκε σε συνέντευξη του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βερολίνου όπου προβλήθηκε η τελευταία του ταινία, «Genius, ότι θα φορέσει εάν χρειαστεί μέχρι και …μανκίνι! Πρόκειται για το μαγιό(;), ή μάλλον το αντρικό μπικίνι, που μάθαμε από –ποιόν άλλον;-τον Μπόρατ.

«Εάν κάποιος μου ζητήσει σε ταινία να φορέσω μανκίνι, είμαι διαθέσιμος!», είπε ο ηθοποιός, αποδεικνύοντας πως δεν είναι καθόλου σοβαροφανής, αλλά ένας ηθοποιός έτοιμος να υποστηρίξει όπως πρέπει κάθε ρόλο του.

Δεν φαίνεται εύκολο να εξηγείς ότι θα φορέσεις μανκίνι 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:17