search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:47
MENU CLOSE

Πάλι ερωτεύτηκε ο Λεονάρντο ντι Κάπριο (Photos)

17.02.2016 11:27
Πάλι ερωτεύτηκε ο Λεονάρντο ντι Κάπριο (Photos) - Media

Παραμένει εργένης και περιζήτητος. Όχι βέβαια, ότι κλείνεται στο σπίτι του, αφού ο Λεονάρντο ντι Κάπριο δεν χάνει πάρτι, αλλά και ωραία γυναίκα. 

 

Παραμένει εργένης και περιζήτητος. Όχι βέβαια, ότι κλείνεται στο σπίτι του, αφού ο Λεονάρντο ντι Κάπριο δεν χάνει πάρτι, αλλά και ωραία γυναίκα. Από το πλευρό του έχουν περάσει πολλές καλλονές.

Αυτή τη φορά, φαίνεται ότι τον «ξεμυάλισε» η παρουσιάστρια Λόρα Γουίτμορ. Ο διάσημος ηθοποιός είχε μόλις κερδίσει το πρώτο του BAFTA-εννοείται για την «Επιστροφή»-και στο πάρτι που ακολούθησε είχε πολύ καλή διάθεση, και δικαιολογημένα. Έτσι, οι παπαράτσι τον έπιασαν να συνομιλεί με την όμορφη Ιρλανδή παρουσιάστρια, συνήθως στο αυτί. Τα τρυφερά ενσταντανέ κράτησαν μέχρι της 5 το πρωί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», ο 41χρονος σταρ ζήτησε στην συνέχεια από την Γουίτμορ να τον ακολουθήσει στο ξενοδοχείο του, συγκεκριμένα στην σουίτα του όπου βρέθηκαν κι άλλοι διάσημοι φίλοι του και συνέχισαν όλοι μαζί τον εορτασμό της βράβευσης του. 

Όλο το βράδυ ο διάησμος ηθοποιός το πέρασε με την Ιρλανδή παρουσιάστρια

Η 30χρονη Λόρα Γουίτμορ που έκλεψε την καρδιά του Λεονάρντο ντι Κάπριο 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:44