search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:05
MENU CLOSE

Επικό παραλήρημα του Κάνι Γουέστ – «Δώστε μου λεφτά αντί να χτίζετε σχολεία στην Αφρική» (Photos)

17.02.2016 11:39
Η νέα καριέρα του Κάνιε Γουέστ - Media

Με μια σειρά παραληρηματικών αναρτήσεων στο twitter, ο γνωστός ράπερ Κάνι Γουέστ ζητά από τον ιδρυτή του facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ να του δώσει 1 δις δολάρια για να μπορέσει να πραγματοποιήσει τις ιδέες του.

 

Με μια σειρά παραληρηματικών αναρτήσεων στο twitter, ο γνωστός ράπερ Κάνι Γουέστ ζητά από τον ιδρυτή του facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ να του δώσει 1 δις δολάρια για να μπορέσει να πραγματοποιήσει τις ιδέες του.

Ο Γουέστ ξεκινά τις αναρτήσεις του λέγοντας στους θαυμαστές του ότι έχει προσωπικό χρέος 53 (!) εκατομμυρίων δολαρίων, ζητώντας τους να προσευχηθούν για αυτόν.

Λίγες ώρες μετά, στρέφεται στον Ζούκερμπεργκ, ζητώντας του να τηλεφωνήσει την επόμενη μέρα αν και είναι τα γενέθλια του. Σημείωση: τα γενέθλια του Ζούκερμπεργκ είναι τον Μάιο.

Μόλις ένα λεπτό μετά, κάνει μια ακόμα ανάρτηση στην οποία λέει πως ξέρει πως είναι ο αγαπημένος καλλιτέχνης του Ζούκερμπεργκ και πως ο ιδρυτής του facebook, αν και ακούει τα άλμπουμ του συνέχεια δεν έχει κάνει ποτέ κάτι για αυτόν.

Αμέσως μετά, οι δυο αναρτήσεις γίνονται το ίδιο λεπτό, ο Γουέστ παρακαλεί το κοινό του να ειδοποιήσει με όποιον τρόπο μπορεί τον Ζούκερμπεργκ για να τον βοηθήσει.

Στα επόμενα δυο λεπτά ακολουθούν τρεις νέες αναρτήσεις, στις οποίες ο Γουέστ παρακαλεί δημόσια τον Ζούκερμπεργκ να τον βοηθήσει και λέγοντας του πως είναι το «πιο κουλ» πράγμα που θα κάνει στη ζωή του.

Στις επόμενες αναρτήσεις του ο Γουέστ απαριθμεί τα «κατορθώματα» του, δηλαδή πως «ξαναπήρε τον θρόνο της ραπ» και πως «κέρδισε στο παιχνίδι της μόδας» ενώ αποκαλύπτει πως «ξέρει πως μπορεί να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος» πριν φτάσει στο αποκορύφωμα και ζητήσει από τον Ζούκερμπεργκ να επενδύσει 1 δις δολάρια στις ιδέες του.

Από τα βέλη του δεν ξεφεύγουν και οι εταιρείες του Σαν Φρανσίσκο, αφού σε αυτούς επικεντρώνονται οι επόμενες δυο αναρτήσεις του. Στην πρώτη τους επικρίνει γιατί ακούνε ραπ μουσική αλλά δεν βοηθάνε τους καλλιτέχνες ενώ στη δεύτερη τους κατηγορεί επειδή προτιμούν να χτίζουν σχολεία στην Αφρική!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:02