search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:31
MENU CLOSE

Στήριξη στον Αλαφούζο για το γήπεδο από τον Πατέρα

17.02.2016 14:13
Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 63χρονος πατέρας που σκότωσε τον γιο του - Media

 

Ο Γιάννης Αλαφούζος ετοιμάζεται να φτιάξει “κούκλα” το γήπεδο της Λεωφόρου και στο πλαίσιο των επαφών του με επιφανείς Παναθηναϊκούς για περαιτέρω οικονομική συνδρομή βρήκε θετική ανταπόκριση από τον Νικόλα Πατέρα.

Ο πρώην πρόεδρος του τριφυλλιού συναντήθηκε πρόσφατα με τον Αλαφούζο ο οποίος του εξήγησε το σχέδιό του για την άμεση ανακαίνιση της ιστορικής έδρας του τριφυλλιού, αρχής γενομένης από το φινάλε της φετινής σεζόν, του επεσήμανε ότι είναι διατεθειμένος να συνεισφέρει οικονομικά από το πρώτο στάδιο των έργων και του πρότεινε να απευθυνθεί και σε άλλους επιφανείς Παναθηναϊκούς εξαιτίας της σημασίας του εγχειρήματος και της ιστορικής υπόστασής του που μπορεί να αυξήσει καταλυτικά το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή.

Ο Νικόλας Πατέρας θα είναι συνεπώς ένας εκ των συμπαικτών του προέδρου της “πράσινης” ΠΑΕ στο οικονομικό “πακέτο” της ανακατασκευής της Λεωφόρου, δίχως αυτό να σημαίνει ότι θα υπάρξει και εμπλοκή-επιστροφή του στα διοικητικά δρώμενα του συλλόγου, τουλάχιστον άμεσα. 

Ο Αλαφούζος αποδέχτηκε την ιδέα του Πατέρα και έχει ήδη ενημερώσει με κατ’ ιδίαν επαφές του και άλλους επιφανείς Παναθηναϊκούς για τον ίδιο λόγο και κάποιοι εξ αυτών έχουν ήδη δείξει θετικά διακείμενοι να συμβάλλουν με τη σειρά τους.

Υπενθυμίζεται ότι το συνολικό κόστος της ανακαίνισης της Λεωφόρου θα κινηθεί ανάμεσα στα 12 και τα 15 εκ. ευρώ! 

Εκ των οποίων τα 7 εκατ. ευρώ αφορούν στο κονδύλι από την Περιφέρεια Αττικής και τα υπόλοιπα 5-8 εκατ. ευρώ από ίδια κεφάλαια, από τα οποία θα ξεκινήσει η πρώτη φάση των έργων, δεδομένου ότι η εκταμίευση των χρημάτων από την Περιφέρεια Αττικής προβλέπεται να καθυστερήσει εξαιτίας διαδικαστικών λεπτομερειών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50