search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:53
MENU CLOSE

Η Πρυτανεία του ΠΑΜΑΚ δεν θέλει πρόσφυγες κοντά στο Πανεπιστήμιο

17.02.2016 14:23
Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ: Στο +12% η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ - Μεγάλες μετακινήσεις στο κέντρο - Media

Την εκτίμηση ότι η ενδεχόμενη λειτουργία του παλαιού 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ως προσφυγικού καταυλισμού θα δυσχεράνει τις πανεπιστημιακές λειτουργίες διατυπώνει, με ανακοίνωσή της, η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα επισημαίνει ότι παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις σχετικές δηλώσεις και τα δημοσιεύματα, διευκρινίζει ότι ο συγκεκριμένος χώρος εφάπτεται των εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου και τονίζει ότι τον χώρο αυτό διεκδικεί το Πανεπιστήμιο ώστε να τον αξιοποιήσει για την επίλυση του οξύτατου στεγαστικού προβλήματος που αντιμετωπίζει”.

“Η Πρυτανεία, χωρίς να παραβλέπει το γεγονός ότι η υποδοχή και περίθαλψη των προσφύγων και στη Θεσσαλονίκη είναι πρώτιστης σημασίας, εκτιμά ότι η πρόταση αυτή πέρα από το ότι δε λαμβάνει υπόψη τις βάσιμες ανάγκες του Πανεπιστημίου, προσκρούει στο αναμφισβήτητο γεγονός ότι από τους χώρους αυτούς διέρχονται καθημερινά χιλιάδες φοιτητές για να προσεγγίσουν το Ίδρυμα και η λειτουργία του ως προσφυγικού καταυλισμού θα δυσχεράνει ακόμη περισσότερο τις πανεπιστημιακές λειτουργίες” σημειώνει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:53