search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:58
MENU CLOSE

Ώρα μηδέν στο Alter…

21.04.2011 06:34
Ώρα μηδέν στο Alter… - Media

γράφει ο Τυπικός

Κομβική η σημερινή ημέρα για τις εξελίξεις στο Alter που θα σηματοδοτήσουν και την τύχη του τηλεοπτικού σταθμού.

γράφει ο Τυπικός

Κομβική η σημερινή ημέρα για τις εξελίξεις στο Alter που θα σηματοδοτήσουν και την τύχη του τηλεοπτικού σταθμού.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε χθες ο διευθύνων σύμβουλος του καναλιού Κώστας Γιαννίκος στον εκπρόσωπο των εργαζομένων σήμερα Μεγάλη Πέμπτη (και μέχρι αύριο, Μεγάλη Παρασκευή) πολλοί από τους εργαζόμενους θα βρουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους το δώρο Πάσχα και μέρος από τα δεδουλευμένα μηνών ενώ η διαδικασία πληρωμής θα ολοκληρωθεί μέχρι την Τρίτη ή την Τετάρτη του Πάσχα. Παράλληλα, ο Κώστας Γιαννίκος δήλωσε ότι μέχρι τις 5 Μάιου θα έχουν εξοφληθεί όλα τα δεδουλευμένα στους εργαζομένους του καναλιού.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί συνάντηση των μετόχων του Alter με εκπροσώπους των τραπεζών που εμπλέκονται στην υπόθεση, ωστόσο η συνάντηση δεν είχε θετική έκβαση. Αν τελικά υπάρξουν πληρωμές σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό, ρόλο θα έχει παίξει, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κίνηση που έκανε το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο αποδέσμευσε χαριστικά, και για ανθρωπιστικούς λόγους, μέρος των λογαριασμών του καναλιού.

Οι εργαζόμενοι στο κανάλι έχουν προγραμματίσει για σήμερα γενική συνέλευση ώστε να επαναπροσδιορίσουν την στάση τους που θα εξαρτηθεί από το αν τα λεγόμενα και οι υποσχέσεις του Κώστα Γιαννίκου αποδειχθούν προσπάθεια… εξοικονόμησης χρόνου ή όχι.

Χθες πάντως το Alter, αξίζει να σημειωθεί, μετέδιδε κρόουλ κατά την διάρκεια του προγράμματος του το οποίο έγραφε: «Παρακαλούνται οι διαφημιστικές εταιρείες να επιστρέψουν αμέσως τα δεκάδες εκατομμύρια που παράνομα έχουν αρπάξει από το Alter για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι, οι φόροι και να συνεχίσει το κανάλι τη λειτουργία του. Το πάρτι τέλειωσε. Θα τα βγάλουμε όλα στη φόρα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:58