search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:11
MENU CLOSE

Αυτές είναι οι δυο φίλες, που βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο του Παντελίδη την στιγμή του τροχαίου (Photos)

18.02.2016 14:20
Υπόθεση Παντελίδη: Υπόμνημα κλήθηκε να υποβάλει η Φρόσω Κυριάκου μετά τη νέα μαρτυρία - Media

Οι δυο κοπέλες νοσηλεύονται τραυματισμένες στον Ευαγγελισμό. Η μια από τις δυο είναι σε σοβαρότερη κατάσταση η άλλη πιο ελαφριά. 

 

Η μια κοπέλα ονομάζεται Μυρσίνη Αρναούτη και είναι από τη Λέσβο και η φίλη της Φρόσω Κυριακού. Αμέσως μετά το τροχαίο και μόλις οι πυροσβέστες κατάφεραν να κόψουν τις λαμαρίνες και να τις απεγκλωβίσουν, μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό.

Αμέσως η Αρναούτη μπήκε στο χειρουργείο επειδή η κατάσταση της κρίθηκε σοβαρότερη. Είχε χάσει αίμα και τα κάτω άκρα της ήταν άσχημα χτυπημένα. Αρχικά εκφράστηκαν φόβοι πως οι γιατροί θα χρειαστεί να την ακρωτηριάσουν, οι νεότερες πληροφορίες, όμως αναφέρουν πως είναι πιθανόν να μη χρειαστεί κάτι τέτοιο.

Όπως αναφέρει στο προφίλ της στο Facebook, εργάζεται σε καφέ – μπαρ, ενώ έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Μέσα Ενημέρωσης.

Η Κυριακού που είναι φοιτήτρια στο Πάντειο, νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική κλινική του Ευαγγελισμού και σύμφωνα με πληροφορίες έχει σπάσει τον ώμο και τον αγκώνα της, η κατάσταση της όμως δεν κρίνεται κρίσιμη.

Η Κυριακού ήταν συνοδηγός μέσα στο αυτοκίνητο τη στιγμή του περιστατικού, και ήταν εκείνη η κοπέλα που με δύναμη αν και τραυματισμένη κατάφερε να ενημερώσει τους πυροσβέστες, ότι μέσα στο όχημα βρισκόταν ο Παντελής Παντελίδης. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:11