search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:06
MENU CLOSE

Πρόεδρος εκκλησιαστικού συμβουλίου είχε στην κατοχή του 500 όπλα (Photos)

19.02.2016 12:49
Πρόεδρος εκκλησιαστικού συμβουλίου είχε στην κατοχή του 500 όπλα (Photos) - Media
 
Το μεγαλύτερο οπλοστάσιο στο Ηνωμένου Βασίλειο βρέθηκε στην κατοχή του 49χρονου Τζέιμς Άρνολντ το 2014 στο Σάφολκ. 

 

Το μεγαλύτερο οπλοστάσιο στο Ηνωμένου Βασίλειο βρέθηκε στην κατοχή του 49χρονου Τζέιμς Άρνολντ το 2014 στο Σάφολκ.  Ο Άρνολντ ήταν πρόεδρος του τοπικού ενοριακού συμβουλίου και όπως είχε δηλώσει κατά τη σύλληψή του συνέλλεγε τα όλπα όπως «όπως τα γραμματόσημα». Λίγους μήνες μετά τη σύλληψή του πέθανε χωρίς να δοθούν στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση. Πριν από λίγο καιρό καταδικάστηκε ο προμηθευτής των όπλων, οπότε η αστυνομία του Σάφολκ έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες και φωτογραφίες από τα ευρήματα στο σπίτι του Άρνολντ.  Όπως αποκάλυψε η αστυνομία ο Άρνολντ είχε στην κατοχή του 500 όπλα.

Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν πως τα όπλα ήταν αρκετά για να εξοπλίσουν εννέα πολυπληθείς τρομοκρατικές ομάδες. Όπως ανέφερε ο επικεφαλής των ερευνών, οι αστυνομικοί χρειάστηκαν 27 μέρες προσεκτικής δουλειάς για να βρουν το πλήρες οπλοστάσιο καθώς είχαν μαζί τους και πυροτεχνουργούς που εξέταζαν τον χώρο για ενδεχόμενες παγίδες. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48