search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:51
MENU CLOSE

Ο ληστής με το γαλάζιο εσώρουχο, έφαγε της χρονιάς του από έναν μεσήλικα που τον ακινητοποίησε (Video)

19.02.2016 17:48
Ληστής πυροβολεί εν ψυχρώ στο κεφάλι 23χρονη ταμία καταστήματος  - Σοκαριστικό βίντεο -Εικάζεται ότι ήταν ο πρώην φίλος της  - Media

Ο ληστής μπήκε σε ένα κατάστημα, έβγαλε ένα πιστόλι, πέρασε πίσω από τον πάγκο και άρχισε να κλέβει το ταμείο. Ένας μεσήλικας όμως τον ακινητοποίησε με χαρακτηριστική ευκολία. 

 

Ο ληστής μπήκε σε ένα κατάστημα, έβγαλε ένα πιστόλι, πέρασε πίσω από τον πάγκο και άρχισε να κλέβει το ταμείο. Ένας μεσήλικα όμως τον ακινητοποίησε με χαρακτηριστική ευκολία.

Το περιστατικό συνέβη στο Νόρουιτς σε ένα τοπικό, μίνι μάρκετ. Οι πελάτες ήταν ελάχιστοι. Ξαφνικά μπαίνει μέσα ένας άνδρας ντυμένος με στρατιωτικό παντελόνι, και φωσφορίζον γιλέκο, σαν αυτά που φοράνε οι τροχονόμοι. Στο κεφάλι του φορούσε κράνος για να μην αναγνωρίζεται.

Βγάζει ένα πιστόλι και αφήνει να βγουν έξω οι λίγοι πελάτες για να μην τον ενοχλήσουν σε αυτό που επρόκειτο να κάνει. Μαζί βγαίνει και η ιδιοκτήτρια του καταστήματος η οποία άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Ο ληστής ανενόχλητος πάει στο ταμείο πίσω από τον πάγκο και αρχίζει να παίρνει τα χρήματα. Η ιδιοκτήτρια όμως που εκλιπαρούσε έξω από το κατάστημα για βοήθεια, βρήκε έναν αναπάντεχο σύμμαχο. Έναν μεσήλικα κύριο που προφανώς στα νιάτα του θα ήταν γνώστης κάποιας πολεμικής τέχνης.

Με περίσσιο θάρρος μπαίνει στο κατάστημα και επιτίθεται στον ληστή, ο οποίος τα χάνει και αιφνιδιάζεται. Με δυο κινήσεις τον ακινητοποιεί, τον πατάει στην κυριολεξία κάτω, και ένα γαλάζιο εσώρουχο κάνει την εμφάνιση του κάτω από την μπλούζα του επίδοξου ληστή.  

Ο μεσήλιξ ζητά από την ιδιοκτήτρια να καλέσει την αστυνομία, ενώ ο ακινητοποιημένος ληστής με τις περίεργες χρωματολογικές και ενδυματολογικές προτιμήσεις, παραμένει καθηλωμένος στο πάτωμα. 

Have-a-go-hero tackles gun wielding robber in Norwich

Dramatic CCTV footage shows a brave customer wrestling a sawn-off shotgun-carrying robber to the floor during a raid on a branch of Premier Stores in Norwich.

Δημοσιεύτηκε από The Telegraph στις Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:51