search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:10
MENU CLOSE

Μπουτάρης: Οι πρόσφυγες δεν τρώνε ανθρώπους-Απαράδεκτες οι αντιδράσεις στα Διαβατά (Video)

21.02.2016 11:28
Με τον Μέγα Σταυρό της Γερμανίας παρασημοφορήθηκε ο Γ. Μπουτάρης - Media
 
Ενάντια στις αντιδράσεις των κατοίκων των Διαβατών, για το κέντρο μετεγκατάστασης προσφύγων, τάχθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

 

Ενάντια στις αντιδράσεις των κατοίκων των Διαβατών, για το κέντρο μετεγκατάστασης προσφύγων, τάχθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

«Οι αντιδράσεις είναι απαράδεκτες. Έχω πει επανειλημμένα οι πρόσφυγες, όποιοι και να είναι αυτοί δεν τρώνε ανθρώπους. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιες αντιδράσεις λες και θα μας χαλάσουν την κοινωνία. Πρέπει να περιθάλψουμε, να τους φροντίσουμε και να τους δώσουμε τη δυνατότητα να χτίσουν πάλι τη ζωή τους»,

Ο ίδιος μίλησε μάλιστα και για τις προτάσεις που είχε κάνει για το θέμα: «Εγώ πρότεινα την αποθήκη 9, ωστόσο κρίθηκε ότι είναι ακατάλληλη. Προκρίνονται άλλοι χώροι στο λιμάνι. Πρέπει να πούμε το εξής: Την περίοδο του πολέμου στο Κόσοβο το μισό λιμάνι ήταν στρατιωτικοί καταυλισμοί. Δεν μπορούμε να λέμε για θέματα ασφαλείας στην κρουαζιέρα. Ποια κρουαζιέρα; 35 κρουαζιερόπλοια τον χρόνο έρχονται. Αυτά είναι που θα μας τυραννήσουν;.»

Πηγή: thestival.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33