search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:17
MENU CLOSE

Κοριτσάκι βοηθά στη γέννα μικρού αρνιού (Photos/Video)

22.02.2016 14:16
Κοριτσάκι βοηθά στη γέννα μικρού αρνιού (Photos/Video) - Media

 

Τη διασκεδαστική πλευρά της ζωής στη φύση έδειξε τρίχρονο κοριτσάκι, που βοήθησε μία προβατίνα να φέρει στον κόσμο το μικρό της. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, το κοριτσάκι -του οποίου το όνομα δεν είναι γνωστό- πήρε τη θέση της δίπλα στο ετοιμόγεννο ζώο, την ώρα που η μητέρα της αποθανάτιζε τη διαδικασία και της μιλούσε, ενθαρρύνοντάς τη καθ’ όλη τη διάρκεια.

Η μικρή αφού  σήκωσε τα μανίκια της, άρχισε να βοηθά έμπρακτα στη γέννα, μέχρι τη στιγμή που πιάνει τα ποδιά του μικρού αρνιού και τα τραβά προς το μέρος της για να εντοπίσει το κεφάλι. Η μητέρα της τη ρωτά αν θα τα καταφέρει ή χρειάζεται βοήθεια, το κοριτσάκι όμως απερίσπαστο συνεχίζει τη δουλειά του.

Τελικά το αρνάκι έρχεται στον κόσμο, κι όταν αυτό αρχίζει να κινείται η μικρή «μαία» φωνάζει με ενθουσιασμό «το έχω!» και στη συνέχεια να ανακοινώνει ότι το νεογέννητο είναι θηλυκό.

Το βίντεο πιθανότατα γυρίστηκε σε μία φάρμα στο Raglan της πόλης Monmouthshire στη Βρετανία.

Πηγή: dailymail

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:17