search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:50
MENU CLOSE

Στον εισαγγελέα ο εκδότης εφημερίδας και οι δύο δημοσιογράφοι για τους εκβιασμούς τραπεζών και ΔΕΚΟ

23.02.2016 09:36
Στον εισαγγελέα ο εκδότης εφημερίδας και οι δύο δημοσιογράφοι για τους εκβιασμούς τραπεζών και ΔΕΚΟ - Media

Ενώπιον του εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν το μεσημέρι της Τρίτης ο εκδότης της εφημερίδας “Ακρόπολη”, Παναγιώτης Μαυρίκος, καθώς και οι δύο δημοσιογράφοι, Χρήστος Φράγκος, και Παναγιώτης Μούσας.

 

Ενώπιον του εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν το μεσημέρι της Τρίτης ο εκδότης της εφημερίδας “Ακρόπολη”, Παναγιώτης Μαυρίκος, καθώς και οι δύο δημοσιογράφοι, Χρήστος Φράγκος, και Παναγιώτης Μούσας.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι εκβίαζαν οργανισμούς του δημοσίου, επιχειρήσεις και τράπεζες, απειλώντας στελέχη τους ότι σε περίπτωση που δεν τους έδιναν διαφήμιση, θα τους δυσφημούσαν μέσω του εντύπου τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον εισαγγελέα θα κληθούν ακόμη 4 άτομα: ένας άνθρωπος που είχε διασυνδέσεις με στελέχη τραπεζών και δήλωνε κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ, ένας ακόμη εκδότης, ένας διαχειριστής ιστοσελίδας και άλλος ένας δημοσιογράφος.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δράστες είχαν φτάσει σε σημείο να κάνουν ως και 40 τηλεφωνήματα την ημέρα στα θύματά τους για να εξασφαλίσουν την είσπραξη χρημάτων.

Ο Κούγιας συνήγορος του εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολη»

Την υπεράσπιση του εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολη» Παναγιώτη Μαυρίκου ανέλαβε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια.

Ο Α. Κούγιας αναμένεται να συνοδεύσει σήμερα τον Π. Μαυρίκο στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:48