search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:18
MENU CLOSE

Ο ANT1 εξαγόρασε χολιγουντιανή εταιρεία παραγωγής!

23.02.2016 10:13
Ο ANT1 εξαγόρασε χολιγουντιανή εταιρεία παραγωγής! - Media

Πρόσβαση στο Χόλυγουντ απέκτησε ο Όμιλος ΑΝΤ1, μέσω δικαιώματος συνιδιοκτησίας στην πολύ γνωστή αμερικανική εταιρεία κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών Imagine Entertainment.

 

Πρόσβαση στο Χόλιγουντ απέκτησε ο Όμιλος ΑΝΤ1, μέσω δικαιώματος συνιδιοκτησίας στην πολύ γνωστή αμερικανική εταιρεία κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών Imagine Entertainment.

Ο Όμιλος ΑΝΤ1 είναι συνεπενδυτής του ομίλου Rainek, ο οποίος προχώρησε σε επένδυση αξίας που ξεπερνά τα 100 εκατ. δολάρια εξαγοράζοντας την εταιρεία παραγωγής Imagine Entertainment.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΑΝΤ1 ανακοίνωσε σε ομιλία του προς τους εργαζομένους: «Ο Ομιλος ΑΝΤ1 δραστηριοποιείται σε 14 χώρες, σε 12 διαφορετικούς κλάδους. Οι εργαζόμενοί μας ξεπερνούν τους 2.500 και το κοινό στο οποίο απευθυνόμαστε ξεπερνά τα 46 εκατομμύρια άτομα».

Η Imagine Entertainment ιδρύθηκε το 1986 από τον επιτυχημένο ηθοποιό και σκηνοθέτη Ρον Χάουαρντ και τον παραγωγό Μπράιαν Γκρέιζερ.

Παραγωγές της κινηματογραφικής εταιρείας που έχουν κερδίσει ή προταθεί για Όσκαρ είναι:

«Ενας υπέροχος άνθρωπος» (A Beautiful Mind) με 4 Οσκαρ, «8 Mile» που τιμήθηκε με ένα Οσκαρ, «Απόλλων 13», «American Gangster» (προτάθηκε για 2 Οσκαρ), «Κώδικας Ντα Βίντσι», «O Ψευταράς» (Liar-Liar) , «Backdraft» με 3 υποψηφιότητες, «Parenthood» και «Illuminati: Οι Πεφωτισμένοι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:18