search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:19
MENU CLOSE

Καρέ καρέ η σεξουαλική επίθεση σε 25χρονη γυναίκα, βραδιάτικα, στη μέση του δρόμου (Video)

23.02.2016 15:17
Καρέ καρέ η σεξουαλική επίθεση σε 25χρονη γυναίκα, βραδιάτικα, στη μέση του δρόμου (Video) - Media

Η γυναίκα στεκόταν αμέριμνη και περίμενε να περάσει απέναντι, όταν ξαφνικά ένας άγνωστος την πλησίασε από πίσω έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα της και τη χούφτωσε…

 

 

 

Η γυναίκα στεκόταν αμέριμνη και περίμενε να περάσει απέναντι, όταν ξαφνικά ένας άγνωστος την πλησίασε από πίσω έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα της και τη χούφτωσε…

Η 25χρονη γυναίκα από το Μάντσεστερ, επέστρεφε αργά το απόγευμα από τη δουλειά της. Ήταν μια δύσκολη μέρα για εκείνη με τεράστιο φόρτο εργασίας και το μόνο που ήθελε ήταν να μπει στο σπίτι της και να κάνει ένα μπάνιο για να χαλαρώσει.

Καθώς περπατούσε για να βγει στον κεντρικό δρόμο και σκεφτόταν τη μέρα που πέρασε, ένιωσε μια σκιά να την ακολουθεί. Είχε αφήσει λίγο χώρο ανάμεσα αλλά όπου πήγαινε η κοπέλα, πήγαινε και εκείνη η σκιά. Άνηκε σε ένα ψηλό άνδρα με αδιάβροχο παλτό, με τους γιακάδες σηκωμένους, ψηλό και η ηλικία του ξεπερνούσε τα 53 χρόνια.

Η κοπέλα στην αρχή δεν έδωσε σημασία, αλλά ύστερα από λίγο άρχισε να πανικοβάλλεται. Δεν το έδειχνε αλλά ένιωθε έναν πανικό να της σφίγγει το στομάχι. Τελικά αποφάσισε να αλλάξει πεζοδρόμιο και να διασχίσει μια μεγάλη και πολυσύχναστη λεωφόρο για να δει εάν θα την ακολουθήσει ο άγνωστος.

Και ενώ περιμένει να περάσουν τα αυτοκίνητα για να διασχίσει τη διάβαση, ο άγνωστος την πλησιάζει από πίσω σκύβει, περνάει το χέρι του κάτω από τη φούστα της και με την παλάμη του την χουφτώνει και στη συνέχεια την τσιμπάει. Η γυναίκα αιφνιδιάζεται και πετάγεται σαν να την τίναξε ηλεκτρικό ρεύμα. Δεν περίμενε κάτι τέτοιο.

Μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό όμως, οργίζεται και ψάχνει να βρει που βρίσκεται εκείνος που της επιτέθηκε. Ο άνδρας συνεχίζει να περπατάει σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρό. Όσα συνέβησαν τα κατέγραψαν κάμερες της αστυνομίας της πόλης και τώρα η κοπέλα θα υποβάλει μήνυση. Το πρόσωπο του δράστη φαίνεται καθαρά και είναι ζήτημα ημερών να εντοπιστεί.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:18