search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:54
MENU CLOSE

Τσακαλώτος : Γιατί στα 5 πρώτα χρόνια κρίσης μειώθηκε 25% το ΑΕΠ αλλά γιατί στον 6 χρόνο μειώθηκε 0,7%;

23.02.2016 15:35
Τσακαλώτος : Γιατί στα 5 πρώτα χρόνια κρίσης  μειώθηκε 25% το ΑΕΠ αλλά γιατί στον 6 χρόνο μειώθηκε 0,7%; - Media

 

Με έναν πρωτότυπο τρόπο επέλεξε να αρχίσει την ομιλία του στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ζητώντας από τους συναδέλφους του στο Πανεπιστήμιο να του δώσουν εκπαιδευτική άδεια, όταν τελειώσει την πολιτική του καριέρα.

«Δεν ξέρω άμα με ακούν οι συνάδελφοί μου στο Πανεπιστήμιο αλλά θα ήθελα να ζητήσω  να εξετάσουν από τώρα το αίτημά μου, όταν τελειώσω την πολιτική μου καριέρα, να μου δώσουν μία εκπαιδευτική άδεια για να μπορέσω να ανταποκριθώ στην οικονομική θεωρία και στην οικονομική πολιτική, με αυτά που ακούω εδώ» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσακαλώτος και συνέχισε:

«Για παράδειγμα, θα πρέπει τουλάχιστον για ένα χρόνο να μελετήσω γιατί ένας οικονομικός ιστορικός του μέλλοντος όταν θα κοιτάει την περίοδο 2010-2016 θα θεωρήσει ότι το σημαντικό που θα πρέπει να εξηγήσει, είναι, όχι γιατί στα 5 πρώτα χρόνια μειώθηκε 25% το ΑΕΠ, αλλά γιατί στον 6ο χρόνο μειώθηκε 0,7%».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15