search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:19
MENU CLOSE

Κρέμασαν γουρουνοκεφαλή στο hotspot του Σχιστού – «Είναι ανθρωποειδή ερπετά που σέρνονται στη γη»

23.02.2016 16:35
Κρέμασαν γουρουνοκεφαλή στο hotspot του Σχιστού - «Είναι ανθρωποειδή ερπετά που σέρνονται στη γη» - Media

Σε μια αποτρόπαια ενέργεια που θυμίζει τον τρόπο δράσης της Κου Κλουξ Κλαν προχώρησε ομάδα αγνώστων στο hotspot του Σχιστού.

Οι άγνωστοι κρέμασαν μία γουρουνοκεφαλή στο συρματόπλεγμα του στρατοπέδου, έστησαν έναν σταυρό και άφησαν σε χαρτόνι το μήνυμα «η Ελλάδα έχει ιδιοκτήτη την υπερμάχο στρατηγό, την προστάτιδα του γένους των Ελλήνων».

Σύμφωνα με Τα Νέα, «για το περιστατικό έγιναν σχετικές αναφορές στην αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο, αλλά δεν διαπίστωσε κάτι: ούτε την ύπαρξη γουρουνοκεφαλής, ούτε άλλο στοιχείο (αίμα) που να δείχνει ότι πράγματι είχε κρεμαστεί εκεί. Η αστυνομία εξετάζει δύο εκδοχές. Η πρώτη είναι πράγματι να κρέμασαν τη γουρουνοκεφαλή στο Σχιστό, να τράβηξαν τις φωτογραφίες και να την κατέβασαν αμέσως και η δεύτερη είναι να την κρέμασαν κάπου αλλού, να τράβηξαν τις φωτογραφίες και να τις ανάρτησαν στο διαδίκτυο υποστηρίζοντας ότι τραβήχτηκαν στο Σχιστό.»

Πάντως από το κείμενο που συνοδεύει τις φωτογραφίες στο ιστολόγιο στο οποίο αναρτήθηκαν φαίνεται πως μάλλον πρόκειται για παρεκκλησιαστική – ακροδεξιά ομάδα.

Το κείμενο, με γλώσσα που θυμίζει μια χριστιανική εκδοχή των τζιχαντιστών, καλεί σε ιερό αγώνα ενάντια στους πρόσφυγες, τους οποίους χαρακτηρίζει «ανθρωποειδή ερπετά που σέρνονται στη γη».

«Το χώμα που δώσανε οι οσφυοκάμπτες, νεοταξίτες, καρεκλοκένταυροι, γραικύλοι πολιτικοί, για να γίνουν τα καταλύματα των λαθρομεταναστών, αφενός αγιάσθει με τον τίμιο και ζωοποιόν Σταυρό, αφετέρου μολύνθηκε με γουρουνοκεφαλή, ποδαράκι και το αίμα αυτού. Σύμφωνα με τον νόμο του Ισλάμ δεν μπορούν να ζήσουν σε μολυσμένο έδαφος. Μη τους φοβάστε, είναι λίγοι και είμαστε πολλοί. Είναι ανθρωποειδή ερπετά που σέρνονται στη γη. Οι προδότες εφιάλτες έρπονται στη γη και οι απόγονοι του Λεωνίδα ανοίγουν τα φτερά, σκίζουν του αιθέρες σαν τους αετούς και για άλλη μια φορά φωνάζουν “Μολών Λαβέ”», αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανάρτηση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:18