search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:07
MENU CLOSE

Πολική αρκούδα τραγουδάει σαν άνθρωπος μπροστά από μικρόφωνο (Photos

23.02.2016 16:58
Μεθυσμένος Πολωνός, μπαίνει σε κλουβί αρκούδας στο ζωολογικό κήπο και επιχειρεί να πνίξει το ζώο (Video) - Media

Φυσικά μη νομίζετε ότι κάτι τέτοιο έχει γίνει τυχαία, αλλά ύστερα από εκπαίδευση του ζώου. Εκπαίδευση που όλοι γνωρίζουν ότι ξεπερνά τα όρια του βασανισμού.

 

 

Φυσικά μη νομίζετε ότι κάτι τέτοιο έχει γίνει τυχαία, αλλά ύστερα από εκπαίδευση του ζώου. Εκπαίδευση που όλοι γνωρίζουν ότι ξεπερνά τα όρια του βασανισμού, των χτυπημάτων και συχνά του ηλεκτροσόκ.

Οι άνθρωποι όταν έχουν να κάνουν με το κέρδος δεν λογαριάζουν το παραμικρό. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να «εκπαιδεύσουν» και να βασανίσουν ένα άγριο ζώο προκειμένου να μάθει να τραγουδάει, να παίζει ποδόσφαιρο, ή ακόμη και να κάνει πατινάζ στον πάγο.

Σε ένα Ρωσικό τσίρκο όλα αυτά μπορεί να τα κάνει μια πολική αρκούδα, ή οποία σύμφωνα με την εκπαιδεύτρια της Γιούλα Ντενισένκο «για να τα μάθει πρέπει από μικρό να εκπαιδευτεί και συχνά τα χτυπήματα είναι απαραίτητα. Η μεγαλύτερη δυσκολία βέβαια είναι να την μάθουμε να στέκεται και να περπατάει συνέχεια στα πίσω πόδια».

Και ενώ οι θεατές χαίρονται και ουρλιάζουν και χειροκροτούν με τα όσα βλέπουν στο τσίρκο, δίχως να σκέφτονται πως έφτασε ένα άγριο ζώο να τραγουδάει, η πολική αρκούδα, δέχεται όλες τις «προσβολές» που σε καμία περίπτωση δεν θα ανεχόταν στο φυσικό της περιβάλλον.

Το στόμα της είναι δεμένο όχι με κάποιο φίμωτρο, αλλά με ένα σύρμα που το έχουν περάσει κυκλικά γύρω από τη μουσούδα της. Η εκπαιδεύτρια που κρατάει ένα ραβδί το οποίο θυμίζει τον πόνο στην αρκούδα που βίωσε όταν ήταν μικρή, στέκεται όρθια και τη διατάζει τι να κάνει.

 

  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24