search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:55
MENU CLOSE

Αποφάσισε να κάνει μια φάρσα στη μητέρα της και λίγο έλειψε να τη στείλει στο νοσοκομείο (Photos)

23.02.2016 17:47
Αποφάσισε να κάνει μια φάρσα στη μητέρα της και λίγο έλειψε να τη στείλει στο νοσοκομείο (Photos) - Media

«Μαμά έπαθα αλλεργικό σοκ και με πηγαίνουν στο νοσοκομείο» της έγραψε μήνυμα και της έστειλε και φωτογραφία και η μητέρα της κόντεψε να λιποθυμήσει. 

 

«Μαμά έπαθα αλλεργικό σοκ και με πηγαίνουν στο νοσοκομείο» της έγραψε μήνυμα και της έστειλε και φωτογραφία και η μητέρα της κόντεψε να λιποθυμήσει.

Υπάρχει μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, με την οποία ο χρήστης μπορεί να πάρει μια φωτογραφία του και να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά της. Την εφαρμογή αυτή χρησιμοποίησε μια κοπέλα για να κάνει φάρσα στη μητέρα της.

Έβγαλε μια σέλφι. Φούσκωσε τα χείλη της, μίκρυνε τα μάτια της, άλλαξε τα μάγουλα και το σαγόνι της, και έγινε όπως ακριβώς μπορεί να γίνει κάποιος που έχει πάθει αλλεργική αντίδραση.  Στη συνέχεια έστειλε τη φωτογραφία αυτή με mms στη μητέρα της και της έγραψε: «Μαμά είμαι στο ασθενοφόρο, έφαγα ξηρούς καρπούς και έπαθα αλλεργική αντίδραση. Πάω στο νοσοκομείο».

Η μητέρα φυσικά που δεν γνώριζε για τη συγκεκριμένη εφαρμογή, πίστεψε πως πραγματικά η κόρη της έπαθε κάτι σοβαρό και πρήστηκε και πως σύντομα μπορεί να κινδυνεύσει και η ζωή της , αφού από το πρήξιμο μπορεί να κλείσουν οι αναπνευστικές οδοί.

Αμέσως η μητέρα άρχισε να τηλεφωνεί σε φίλες της κόρης της για να μάθει σε ποιο νοσοκομείο την μεταφέρουν, μέχρι που κάποιος της αποκάλυψε ότι πρόκειται για φάρσα. Μια φάρσα που δοκίμασε τις αντοχές και τα νεύρα της και λίγο έλειψε να πάει εκείνη στο νοσοκομείο από το άγχος της.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:55