search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:22
MENU CLOSE

Ανθρώπινες ψυχές εγκλωβισμένες από το Ευρωπαϊκό ιδεώδες

24.02.2016 04:00
Ανθρώπινες ψυχές εγκλωβισμένες από το Ευρωπαϊκό ιδεώδες - Media
Αυτή την μικρή χώρα την μετέτρεψαν τελικά  σε μια τεράστια παγίδα για ανθρώπινες ψυχές… Τελευταίο παράδειγμα αυτό των κυβερνόντων στα Σκόπια οι οποίοι βγάζουν τα απωθημένα, ξεσπώντας για άλλη μια φορά κατά της χώρας μας, φράζοντας  αυτή τη φορά τα σύνορα στους πρόσφυγες!!!

 

Αυτή την μικρή χώρα την μετέτρεψαν τελικά  σε μια τεράστια παγίδα για ανθρώπινες ψυχές… Τελευταίο παράδειγμα αυτό των κυβερνόντων στα Σκόπια οι οποίοι βγάζουν τα απωθημένα, ξεσπώντας για άλλη μια φορά κατά της χώρας μας, φράζοντας  αυτή τη φορά τα σύνορα στους πρόσφυγες!!!

Την ανθρωπιστική κατά άλλα αυτή λογική ακολουθούν και άλλοι ηγέτες όπως της Ουγγαρίας, της Πολωνίας, της Τσεχίας και της Σλοβακίας, οι οποίοι πέραν αυτών επιμένουν στην έξοδό μας, γιατί λένε δεν φυλάσσουμε καλά τα θαλάσσια προς την Τουρκία σύνορά μας και αφήσαμε τσουνάμι- λέει λαθραίων ανθρώπων – τον οποίο, σημειωτέον, έστελνε συστηματικά η τουρκική κυβέρνηση, περί των 850.000 τον αριθμό!

Μάλιστα ως γνωστόν θέλουν και να μας τιμωρήσουν αποβάλλοντάς μας από τη Συμφωνία της Σένγκεν περί τις 6 Μαρτίου, η οποία προβλέπει την κατάργηση των συνοριακών ελέγχων στην ηπειρωτική Ευρώπη.

Με τις γνωστές αυτές δηλώσεις αλλά και τις επανειλημμένες επιθέσεις επί παντός επιστητού σε ότι αφορά την Ελλάδα, είναι φανερό πλέον ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να δείξουν την υποταγή στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, ο οποίος έτσι κι αλλιώς ψάχνει ευκαιρία να μας διώξει από το ευρώ και δεν δίνουν σέντσι για το Ευρωπαϊκό ιδεώδες. Βέβαια το ποιος θα βγει πρώτος από το μόρφωμα που λέγεται «Γερμανική» Ευρώπη είναι ένα άλλο ζήτημα!!! Τώρα όμως για τον Χερ Σόιμπλε προτεραιότητα έχει να επιτύχει τους δικούς του πολιτικούς και οικονομικούς στόχους, οι οποίοι συχνά είναι σε αντίθεση με τις κινήσεις που απαιτούνται για την επίλυση της εξαιρετικά περίπλοκης κρίσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κατά τα άλλα οι Ευρωπαίοι ηγέτες και όχι μόνο χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για το δράμα στην Συρία… Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα «είπα ξεείπα» των αξιωματούχων της Αυστρίας, όταν από την μία, ο Υπουργός Εξωτερικών προέτρεπε της δυτικές Βαλκανικές χώρες να κλείσουν τα σύνορά τους στους πρόσφυγες, και από την άλλη τον άδειαζε στην Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), ο Αντικαγκελάριος της Αυστρίας λέγοντας ότι αυτά είναι ανεπίτρεπτα και αντιευρωπαϊκά πράγματα ενώ πάλι ο τελευταίος λίγο αργότερα έλεγε και πάλι άλλα!!!

Με λίγα λόγια βλέπουμε πάλι τον φασισμό να ξεπροβάλλει εξίσου παραπλανητικά και πάλι από την Ευρώπη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:18