search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:50
MENU CLOSE

Αυτός είναι ο (μόνος) υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

23.02.2016 21:07
Γεωργιάδης: Βγάζει «λάδι» την εκκλησία για τα Θεοφάνεια - «Μην είμαστε άδικοι, έβαλε πλάτη» (Audio) - Media
 
Η προθεσμία για την υποβολή των υποψηφιοτήτων για την προεδρία της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας και από ότι φαίνεται υποψηφιότητα έχει καταθέσει μόνο ένας υποψήφιος.

Η προθεσμία για την υποβολή των υποψηφιοτήτων για την προεδρία της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας και από ότι φαίνεται υποψηφιότητα έχει καταθέσει μόνο ένας υποψήφιος.

Αυτός είναι ο Βασίλης Γεωργιάδης, ο οποίος κατέθεσε την υποψηφιότητά του μαζί με τον απαραίτητο αριθμό υπογραφών από τα μέλη του 9ου τακτικού συνεδρίου της Οργάνωσης.

Ως εκ τούτου είναι προφανές, ότι αυτός θα είναι και ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, που θα διαδεχτεί τον παραιτηθέντα, Σάκη Ιωαννίδη. Ο υποψήφιος πρόεδρος, δήλωσε: «Θα ήθελα να μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους 962 ΟΝΝΕΔίτες και ΟΝΝΕΔίτισσες οι οποίο πίστεψαν σε μένα και προσέφεραν τη στήριξή τους. Η επόμενη ημέρα της οργάνωσης απαιτεί συνθέσεις και δουλειά, προκειμένου να μετεξελιχθούμε το συντομότερο δυνατό σε μια σύγχρονη πολιτική νεολαία».

Ο Βασίλης Γεωργιάδης είναι 29 χρονών με καταγωγή από την Κύπρο, γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και για πολλά χρόνια υπήρξε στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πανεπιστημίου Μακεδονίας στην Θεσσαλονίκη. Είναι Ελεύθερος Επαγγελματίας, οικονομολόγος, συνιδιοκτήτης συμβουλευτικού  εκπαιδευτικού ομίλου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Υπηρέτησε στο Στρατό Ξηράς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:39