search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:43
MENU CLOSE

Βρέθηκαν κομμένα κάγκελα στις φυλακές Κορυδαλλού – Κατεπείγουσα έρευνα του υπουργείου

24.02.2016 16:38
2056365.jpg

Κατεπείγουσα έρευνα διέταξε το υπουργείο Δικαιοσύνης, για τα κομμένα κάγκελα που βρέθηκαν σε παράρτημα της ΣΤ’ πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού.

 

Κατεπείγουσα έρευνα διέταξε το υπουργείο Δικαιοσύνης, για τα κομμένα κάγκελα που βρέθηκαν σε παράρτημα της ΣΤ’ πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού.

Πηγές του υπουργείου συνδέουν το περιστατικό με την απόπειρα απόδρασης του αντάρτη πόλης Νίκου Μαζιώτη με ελικόπτερο.

Ωστόσο πηγές των σωφρονιστικών υπαλλήλων, υποστηρίζουν αντίθετα ότι η συγκεκριμένη πτέρυγα δεν έχει καμία σχέση με το χώρο όπου κρατείται ο Μαζιώτης και ορισμένα από τα μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς.

Χαρακτηρίζουν δε άστοχη την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας στις φυλακές, επαναλαμβάνοντας ότι ανά πάσα στιγμή ο οποιοσδήποτε μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα ελικόπτερο για απόδραση κρατουμένου.

Τα ατσάλινα σύρματα που έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος του προαυλίου σε ορισμένες φυλακές δεν δρουν αποτρεπτικά, απλώς μπορεί να καθυστερήσουν την απόπειρα απόδρασης, σημειώνουν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:42