search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:30
MENU CLOSE

Οι προπηλακισμοί από ακραίους δεν μας πτοούν λένε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

24.02.2016 17:09
ΣΥΡΙΖΑ: Να απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης για τη χρηματοδότηση ύψους 800.000 της offshore της συζύγου του» - Media

Στην κόντρα επίθεση αρχίζουν και βγαίνουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκαν σε «θερμά» τετ ατετ με αγρότες. Την αρχή έκανε ο Χρήστος Σιμορέλης, ο οποίος από το Βήμα FM δήλωσε πως «εάν νομίζουν οι αγρότες ότι μπορούν να λύσουν το ζήτημα έτσι, δέρνοντας κάποιον βουλευτή, εγώ τους είπα: ξέρουν ποιος είμαι, ξέρουν πού μένω, ξέρουν τι δουλειά κάνω, ξέρουν πού θα με βρουν, θα τους δώσω και το τηλέφωνο να ‘ρθουν να με δείρουν, αν νομίζουν ότι μπορούν να λύσουν τα προβλήματά τους».

Την σκυτάλη πήραν στην συνέχεια στην Ολομέλεια, κατά την διάρκεια συζήτησης του νομοσχεδίου για την δημόσια διοίκηση, οι κυβερνητικοί βουλευτές Νίκος Ηγουμενίδης και Θανάσης Παπαδόπουλος δηλώνοντας από το βήμα της Βουλής ότι δεν τους πτοούν οι απειλές και πως θα στηρίξουν την κυβέρνηση παρά τις ασφυκτικές πιέσεις που τους ασκούνται και τις επιθέσεις που δέχονται ακόμα και από τους ψηφοφόρους τους. 

Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης, ο οποίος όταν δήλωσε στο Κρήτη TV ότι θα ψηφίσει το ασφαλιστικό δέχτηκε την φραστική επίθεση αγροτών, με σπασμένη φωνή στη Βουλή τόνισε ότι τέτοιες μεμονωμένες ενέργειες «ούτε εκφράζουν, ούτε προέρχονται από το κίνημα των αγροτών και τις μέχρι σήμερα κατακτήσεις του ευρύτερου κινήματος. Το αντίθετο: Τέτοιες μεμονωμένες ενέργειες δυσφημούν τους αγώνες και στρέφονται ενάντια στο κίνημα», δηλώνοντας μάλιστα πως «εκείνοι που επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης απευθύνονται σε λάθος άτομο».

Λίγο αργότερα στο βήμα της Ολομέλειας ανέβηκε ο βουλευτής Τρικάλων Θανάσης Παπαδόπουλος ο οποίος αφού πρώτα έκανε λόγο για ακραίες συμπεριφορές κάποιων στα Τρίκαλα, σημείωσε πως «νομίζουν ότι με απειλές θα μας τρομάξουν. Τούτη την ώρα δεν έχουμε δικαίωμα να μη ρωτάμε τη συνείδησή μας έχοντας επίγνωση των διλημμάτων που μπαίνουν». Και συνέχισε, συνδέοντας την στάση που κρατά με το «καυτό» ζήτημα του προσφυγικού, λέγοντας ότι «αν το καλοκαίρι είχαμε κάποιους ενδοιασμούς γι’ αυτό  που κάναμε λέγαμε καθετί άλλο θα ήταν χειρότερο. Τώρα με την έκρηξη προσφυγικού κατανοούμε πολύ καλά ότι αυτό που κάναμε ήταν μια σωστή επιλογή». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10