search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:26
MENU CLOSE

Tσέλσι: Ιδρύει σύνδεσμο φιλάθλων για ομοφυλόφιλους

24.02.2016 19:45
Tσέλσι: Ιδρύει σύνδεσμο φιλάθλων για ομοφυλόφιλους - Media

Για  κάποιους η διάκριση μπορεί να φανεί ρατσιστική, ωστόσο φαίνεται πως το σκεπτικό της διοίκησης των Λοδρέζων είναι ακριβώς αντίθετο. Άνθρωποι που μέχρι σήμερα ήταν αποκλεισμένοι λόγω των σεξουαλικών επιλογών τους, θα μπορούν πια να ανήκουν στον ίδιο σύνδεσμο και να είναι στο πλευρό της αγαπημένης ομάδας τους, η οποία θα στηρίξει τη δημιουργία του κλαμπ. 

Άνθρωποι που μέχρι σήμερα ήταν αποκλεισμένοι λόγω των σεξουαλικών επιλογών τους, θα μπορούν πια να ανήκουν στον ίδιο σύνδεσμο και να είναι στο πλευρό της αγαπημένης ομάδας τους, η οποία θα στηρίξει τη δημιουργία του κλαμπ. 

«Η Τσέλσι θα βοηθήσει στη δημιουργία αυτής της ομάδας και θα προσφέρει ό,τι χρειαστεί για την ανάπτυξή της» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. «Ο σύλλογος είναι υπερήφανος για τη διαφορετικότητά του και στόχος είναι να εργαστεί υπέρ της κατάρριψης οποιονδήποτε στερεοτύπων. Δέχεται όλους ως μέλη της, αναξάρτητα από φυλή, θρησκεία, σεξουαλική ταυτότητα και γένος» συμπληρώνει. 

«Είμαι πραγματικά υπερήφανος. Παλεύουμε για την καταπολέμηση της ομοφοβίας στο ποδόσφαιρο τα τελευταία δώδεκα χρόνια. Ως κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της Τσέλσι χαίρομαι για την ενέργεια της ομάδας. Θα δουλέψουμε μαζί με τους ανθρώπους της ομάδας. Όλοι οι γκέι, οι λεσβίες, οι τρανσέξουαλ είναι ευπρόσδεκτοι» τόνισε, από την πλευρά του, ο Εντ Κόνελ, ο οποίος θα είναι πρόεδρος του συνδέσμου. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:23