search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:27
MENU CLOSE

ΝΔ για Τσίπρα: Έχει κάνει το ψέμα δεύτερή του φύση

24.02.2016 21:18
ΝΔ για Τσίπρα: Έχει κάνει το ψέμα δεύτερή του φύση - Media

“Έχει κάνει το ψέμα δεύτερη φύση του”, αναφέρει για τον πρωθυπουργό ανακοίνωση της ΝΔ.

 

“Έχει κάνει το ψέμα δεύτερη φύση του”, αναφέρει για τον πρωθυπουργό ανακοίνωση της ΝΔ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει ότι ο κ.Τσίπρας για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων και τον κατηγορεί ότι την ώρα που η χώρα αντιμετωπίζει δραματικές εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα, εκείνος επιλέγει το δρόμο του διχασμού, της συκοφαντίας και της λασπολογίας.

“Και όλα αυτά ενώ μόλις σήμερα το πρωί ζητούσε συνεννόηση από τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για την αντιμετώπιση της εκτός ελέγχου κατάστασης που αντιμετωπίζει η χώρα στο προσφυγικό-μεταναστευτικό”, συνεχίζει η ανακοίνωση τη ΝΔ.

Προσθέτει επίσης πως ο πρωθυπουργός επιτίθεται ανοίκεια εναντίον του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ο οποίος εδώ και ένα μήνα αναλαμβάνει συνεχείς πρωτοβουλίες, εντός και εκτός Ελλάδας, ενίσχυσης της χώρας απέναντι στο εθνικό ζήτημα του προσφυγικού.

“Από τη μια ζητά συναίνεση και από την άλλη υβρίζει. Είναι ο Δόκτωρ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ της πολιτικής. Αποκορύφωμα της απαράδεκτης αυτής στάσης του είναι ότι χρησιμοποίησε σήμερα στη Βουλή ως δήθεν αποδεικτικό των θέσεων του μια επιστολή η οποία λέει τα αντίθετα από αυτά που ισχυρίστηκε”, τονίζει στην ανακοίνωσή της η Συγγρού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:27