23/07/2019 04:54:14

Πατέρας-ήρωας, πέφτει στις ρόδες αυτοκινήτου για να σώσει το παιδί του από βέβαιο θάνατο (Video)

Πατέρας-ήρωας, πέφτει στις ρόδες αυτοκινήτου για να σώσει το παιδί του από βέβαιο θάνατο (Video) - Media

 

Δεν λογάριασε τίποτε, ούτε καν την ίδια του τη ζωή και βούτηξε στις ρόδες του αυτοκινήτου που έτρεχε με ταχύτητα και θα σκότωνε το μικρό παιδί του.

Το περιστατικό συνέβη στην Ουκρανία. Ο πατέρας βρίσκεται στην άκρη του δρόμου μαζί με το παιδί του που είναι δεν είναι 5 – 6 ετών. Προφανώς το αυτοκίνητο του έχει χαλάσει και προσπαθεί να τηλεφωνήσει στην οδική βοήθεια.

Έχει δίπλα του τον γιο του ενώ στην απέναντι πλευρά του δρόμου βρίσκεται το χαλασμένο αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή το παιδάκι, διαφεύγει της προσοχής του και καθώς είναι παιδί και δεν γνωρίζει πως το να διασχίσει το δρόμο μπορεί να αποβεί μοιραίο, ξεκινά να περάσει απέναντι.

Ο πατέρας το καταλαβαίνει και το βλέπει να βρίσκεται ήδη σχεδόν στη μέση του δρόμου. Από αριστερά βλέπει ένα αυτοκίνητο να τρέχει στο δρόμο. Είναι ζήτημα δευτερολέπτων να χτυπήσει το παιδάκι του. Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν κόβει καν ταχύτητα.

Ο πατέρας με δυο δρασκελιές φτάνει στη μέση του δρόμου και με το χέρι του σπρώχνει το παιδί του για να μην το χτυπήσει το αυτοκίνητο. Όμως το αυτοκίνητο έχει ήδη φτάσει και δεν προλαβαίνει και ο ίδιος να κάνει στο πλάι.

Τον χτυπά με σφοδρότητα και τον τινάζει σαν πάνινη κούκλα στον αέρα. Το κορμί του πέφτει μέτρα μακριά τραυματισμένο. Το παιδάκι σώθηκε, ο πατέρας όμως νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.