search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:28
MENU CLOSE

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Αν το ασφαλιστικό ερχόταν όπως ήταν στην αρχή, δεν θα το ψήφιζα (Video)

25.02.2016 18:49
Νέα συνεργασία για Λεβέντη: Υποψήφιος με την Ένωση Κεντρώων ο Γιάννης Δημαράς - Media

Να καταψηφίσει το ασφαλιστικό, απειλεί βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Β’ Αθηνών. Πρόκειται για τον Γιώργο Δημαρά, ο οποίος προέρχεται από τους Οικολόγους Πράσινους.

 

Να καταψηφίσει το ασφαλιστικό, απειλεί βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Β’ Αθηνών. Πρόκειται για τον Γιώργο Δημαρά, ο οποίος προέρχεται από τους Οικολόγους Πράσινους.

Ο ίδιος μιλώντας στο radio1.gr τόνισε ότι έχει καταθέσει και ο ίδιος τις απόψεις του στον υπουργό Εργασίας, ενώ πρότεινε μια κλιμακωτή, ομαλή και προοδευτική μείωση των συντάξεων άνω των 1.500 ευρώ προκειμένου να μη θιγούν οι φτωχοί.

Χαρακτήρισε «μια τέτοια πολιτική της προοδευτικότητας των συντελεστών της φορολογίας» αριστερή. Όταν μάλιστα ρωτήθηκε, τι θα πράξει αν ο αρμόδιος υπουργός, δεν συμπεριλάβει στο ν/σ που θα φέρει τις προτάσεις του, σημείωσε: «Αν το ασφαλιστικό ερχόταν όπως ήταν στην αρχή, με αυτή τη λογική, δεν θα το ψήφιζα, το έχω πει και στον ίδιο. Αλλά φαίνεται ότι κάνει διορθωτικές κινήσεις και ο ίδιος μου έχει πει ότι κλίνουμε προς όσα λέω. Ελπίζω ότι θα αλλάξει γιατί κάποια πράγματα δεν βγαίνουν.» 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15