search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:31
MENU CLOSE

Συνελήφθη ο ληστής που έπνιξε το θύμα του προσπαθώντας να το ακινητοποιήσει

27.02.2016 11:18
Συνελήφθη ο ληστής που έπνιξε το θύμα του προσπαθώντας να το ακινητοποιήσει - Media

Συνελήφθη από την αστυνομία ένας 34χρονος ομογενής από τη Γεωργία, που φέρεται να ομολόγησε ότι αυτός είναι ο δράστης ληστείας σε σπίτι ζευγαριού στον Πειραιά, και ο οποίος στην προσπάθειά του να ακινητοποιήσει τη γυναίκα όταν αυτή τον αντιλήφθηκε την έπνιξε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα, μια 59χρονη, όταν αντίκρισε τον 34χρονο -μαζί με δύο συνεργούς του που αναζητούνται-, άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα αυτός να την ακινητοποιήσει με τη χρήση βίας και να της κλείσει το στόμα με τα χέρια, μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της.

Οι δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους ακινητοποίησαν αρχικά την 59χρονη και στη συνέχεια τον 75χρονο σύζυγό της, συνταξιούχο αστυνομικό, και αφού αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα διέφυγαν.

Μετά την αποχώρηση των δραστών από το διαμέρισμα, ο 75χρονος βρήκε τη σύζυγό του αναίσθητη και πεσμένη στο πάτωμα, σε διπλανό δωμάτιο, και άρχισε να καλεί σε βοήθεια, ενώ ειδοποιήθηκε και η αστυνομία.

Ο 34χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στον Πειραιά την Πέμπτη 25/02, την ώρα που προσπαθούσε να παραβιάσει την πόρτα σταθμευμένου αυτοκινήτου. Οδηγήθηκε στην Γενική Διεύθυνση Αττικής, όπου φέρεται ότι ομολόγησε την πράξη του.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των άλλων δύο δραστών συνεχίζονται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43