search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:39
MENU CLOSE

Σκληρή επίθεση Θεοχάρη σε Θεοδωράκη: Σήμερα υπάρχουν τρία Ποτάμια

28.02.2016 10:02
Χάρης Θεοχάρης: Μεγάλες οι προκλήσεις για τον ελληνικό τουρισμό - Media

Σφοδρή κριτική για την πορεία του Ποταμιού άσκησε ο Χάρης θεοχάρης κάνοντας λόγο για… τρία Ποτάμια ενώ στάθηκε ιδιαίτερα αιχμηρός απέναντι στον Σταύρο Θεοδωράκη 

 

Σφοδρή κριτική για την πορεία του Ποταμιού άσκησε ο Χάρης θεοχάρης κάνοντας λόγο για… τρία Ποτάμια ενώ στάθηκε ιδιαίτερα αιχμηρός απέναντι στον Σταύρο Θεοδωράκη κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο του κόμματος το βράδυ του Σαββάτου.

«Άκουσα με πολύ ενδιαφέρον την τοποθέτηση του Σταύρου. Αναρωτιόμουν όμως γιατί δεν τα είπαμε τον Γενάρη; Γιατί φοβηθήκαμε να τα πούμε τον Σεπτέμβρη;», τόνισε ο βουλευτής του Ποταμιού με τα λόγια του να προκαλούν την αντίδραση των συνέδρων.

«Τιμούμε όλοι τον Σταύρο Θεοδωράκη για το κάλεσμα αυτό και την γενναιότητα του να ιδρύσει το Ποτάμι» είπε αρχικά και μετά πέρασε στην επίθεση: «Σήμερα δυστυχώς δεν υπάρχει ένα Ποτάμι. Υπάρχουν τρία Ποτάμια», τόνισε. Όπως είπε υπάρχει το μεγάλο Ποτάμι των ανθρώπων που μας άφησαν απογοητευμένοι. Υπάρχει, σημείωσε, και ένα δεύτερο, μεσαίο, Ποτάμι. Το Ποτάμι των Εθελοντών. Της καθημερινής προσπάθειας, της ανιδιοτελούς προσφοράς. Και υπάρχει, συμπλήρωσε, ένα τρίτο μικρό Ποτάμι. Το Ποτάμι της Σεβαστουπόλεως. Το Ποτάμι που αγνοεί εμπειρογνώμονες κι εθελοντές και δεν αφουγκράζεται την κοινωνία.

Για την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα και τον θέλει να προσχωρεί στη ΝΔ ο Χάρης Θεοχάρης δήλωσε πως «δεν ψάχνω την αναπαραγωγή της βουλευτικής μου ιδιότητας. Προτιμώ να βγω έξω στους πολίτες και να ξαναφτιάξω το Ποτάμι σταγόνα σταγόνα, ψήφο ψήφο, παρά να εξασφαλίσω μια θεσούλα για την πολιτική μου επιβίωση».

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο συνεργασιών ο βουλευτής του Ποταμιού ανέφερε πως «το ΠΑΣΟΚ είναι ανύπαρκτο στην κοινωνία» προσδοκώντας μόνο να πάρει φρεσκάδα από το Ποτάμι ενώ για τη ΝΔ διερωτήθηκε λέγοντας «μέχρι να κυβερνήσει η ΝΔ δεν θα ξέρουμε ποιος έχει το πάνω χέρι. Ο δύτης ή τα βαρίδια;».

Ο Χάρης Θεοχάρης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης υποστηρίζοντας πως «η χώρα οδηγείται σε μια εθνική καταστροφή ιστορικών διαστάσεων» καθώς «η ιδεοληψία σε συνδυασμό με την ανικανότητα οδηγούν στην κατάρρευση» και προέβλεψε πως «η πρώτη αξιολόγηση είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν θα κλείσει. Η κυβέρνηση δεν θα έχει χρήματα και για το ΔΝΤ και για μισθούς και συντάξεις. Μοιραία θα οδηγηθούμε σε εκλογές πολύ σύντομα».    

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:38