search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 02:25
MENU CLOSE

Έσπασαν το twitter, Παππάς και Γεωργιάδης με τους διαδικτυακούς καυγάδες τους

28.02.2016 10:41
Έσπασαν το twitter, Παππάς και Γεωργιάδης με τους διαδικτυακούς καυγάδες τους - Media

«Σοβαρέψου δεν είσαι troll», έλεγε ο ένας και απαντούσε ο άλλος «Έχεις θράσος να κάνεις δηλώσεις;» Αφορμή για τον καυγά η υπόθεση εκβιαστών.

 

Όλα ξεκίνησαν αμέσως μετά τη συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Παπάς στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» και τα όσα είπε για την υπόθεση των εκβιαστών. Μάλιστα η φράση του, πως η ΝΔ πρέπει να απαντήσει για τις αποκαλύψεις ότι μέλη αυτού του σκοτεινού κυκλώματος συνδέονταν μαζί της, άναψε τον καυγά και ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε από το twitter.

«Ο Νίκος Παππάς υπέρ του οποίου ρητώς αναφέρεται στην Δικογραφία ότι δρούσαν ο εκβιαστές (εν αγνοία του;) κάνει και δηλώσεις; Θράσος!». Ο Νίκος Παπάς σήκωσε το γάντι και πάλι μέσω twitter έγραψε: «Σοβαρέψου. Δεν είσαι τρολ. Είσαι αντιπρόεδρος.Οι κύριοι ήταν έμμισθοι της ΝΔ και στελεχών της. Χρωστάτε και λεφτά όπως λέτε»

Και ο Άδωνις Γεωργιάδης με νέα ανάρτηση είπε: «Τώρα πας γυρεύοντας Υπουργέ μας; Καλά κρυφά ραντεβού με τον Ψυχάρη 4 τον αριθμό; Εσείς οι πολέμιοι της διαπλοκής; Γιατί;» αι προσέθεσε: «Α και γιατί λέει ότι θα έδιναν 12.000€ στον κ. Καραμπάση για να γράφει υπέρ σας Υπουργέ μου; Περίεργο για δικούς μας ε;».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39