search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 10:43
MENU CLOSE

Επαναπροωθούν πρόσφυγες στην Ελλάδα οι Σκοπιανοί

29.02.2016 09:32
Επαναπροωθούν πρόσφυγες στην Ελλάδα οι Σκοπιανοί - Media

Κλιμακώνουν την αντιπαράθεση με τη χώρα μας οι Σκοπιανοί, καθώς μετά το κλείσιμο των συνόρων, σήμερα επαναπροώθησαν 20 πρόσφυγες στην Ελλάδα.

 

Κλιμακώνουν την αντιπαράθεση με τη χώρα μας οι Σκοπιανοί, καθώς μετά το κλείσιμο των συνόρων, σήμερα επαναπροώθησαν 80 πρόσφυγες στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το πρωί οι αρχές των Σκοπίων επαναπροώθησαν στην Ελλάδα 20 πρόσφυγες που είχαν περάσει παράνομα τα σύνορα της γειτονικής χώρας. Οι πρόσφυγες σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήταν χτυπημένοι και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Όπως είπαν οι πρόσφυγες οι αστυνομικοί των Σκοπίων τους χτύπησαν.

Συνολικά όπως έγινε γνωστό οι Σκοπιανοί επαναπροώθησαν 80 πρόσφυγες από το Αφγανιστάν που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είχαν πλαστά διαβατήρια Συρίας.

Οι Σκοπιανοί συνεχίζουν να κρατούν αδιάλλακτη στάση κρατώντας κλειστά τα σύνορά τους και αφήνοντας ελάχιστους πρόσφυγες να συνεχίσουν την πορεία τους προς την κεντρική Ευρώπη.

Η αγανάκτηση των προσφύγων που θέλουν να περάσουν τα σύνορα έχει μετατραπεί σε οργή καθώς βρίσκονται για πολλές μέρες εγκλωβισμένοι στα σύνορα χωρίς να είναι σε θέση να εξασφαλίσουν την επιβίωσή τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι ουρές για το συσσίτιο που τους προσφέρουν ΜΚΟ και οι ελληνικές αρχές ξεπερνούν τα 400 μέτρα. Λίγο πριν από τις 12 έγινε γνωστό ότι οι πρόσφυγες πραγματοποιούν διαμαρτυρία με την σιδηροδρομική γραμμή να παραμένει κλειστή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:53