search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:47
MENU CLOSE

Ακυρώσεις δρομολογίων στο Αιγαίο λόγω των μποφόρ – Τι πρέπει να κάνουν όσοι ταξιδεύουν σήμερα με πλοίο

29.02.2016 13:27
Προειδοποίηση από ΕΜΥ: Θυελλώδεις άνεμοι - Σε ποιες περιοχές θα φτάσουν τα 8 μποφόρ - Media
Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί από το μεσημέρι στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες στο Αιγαίο καθώς σε πολλές θαλάσσιες περιοχές πνέουν νοτιοανατολικοί άνεμοι 8 με 9 μποφόρ.

 

Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί από το μεσημέρι στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες στο Αιγαίο καθώς σε πολλές θαλάσσιες περιοχές πνέουν νοτιοανατολικοί άνεμοι 8 με 9 μποφόρ.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ανδρέας Κάλβος» δεν θα εκτελέσει το προγραμματισμένο δρομολόγιό του από Πειραιά για Κύθνο, Σέριφο, Σίφνο, Μήλο, Κίμωλο Φολέγανδρο.

Επίσης, δεν θα εκτελεστούν τα προγραμματισμένα δρομολόγια από Πειραιά του «Νήσος Μύκονος» για Σύκινο, Ίο, Θήρα, Σύρο, Μύκονο, Εύδηλο, Καρλόβασι, Βαθύ, του «Β. Κορνάρος» για Κύθηρα και Κίσσαμο, και «Blue Star Nάξος» για Πάρο, Νάξο, Δονούσα, Αιγιάλη, Αστυπάλαια.

Σύμφωνα, πάντως, με την πρώτη πληροφόρηση τα πλοία για τη Κρήτη στις 21.00 θα αναχωρήσουν κανονικά.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία, καθώς δεν αποκλείονται τροποποιήσεις ωρών και δρομολογίων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:46