search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:04
MENU CLOSE

Τέσσερις αναπάντεχοι λόγοι για να κάνετε περισσότερο σεξ

01.03.2016 09:02
ΗΠΑ: Ζευγάρι που έζησε μαζί 62 χρόνια πεθαίνει την ίδια μέρα από κορωνοϊό  - Media

Σε τέσσερις αναπάντεχους λόγους που μας… επιβάλλουν να κάνουμε περισσότερο σεξ, κατέληξε μία νέα επιστημονική έρευνα.

 

Σε τέσσερις αναπάντεχους λόγους που μας… επιβάλλουν να κάνουμε περισσότερο σεξ, κατέληξε μία νέα επιστημονική έρευνα.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες οι τέσσερις επιπλέον λόγοι που δεν είναι πολλοί διαδεδομένοι είναι οι εξής:

1. Κάνει καλό στον εγκέφαλο

Για να ωφελήσετε τον εγκέφαλό σας. Βάση της έρευνας το σεξ κάνει το μυαλό να «φωτίζεται» καθότι ο οργασμός αυξάνει την ροή του αίματος. Οι επιστήμονες χρησιμοποιώντας μαγνητικούς τομογράφους, παρακολούθησαν την ποσότητα οξυγόνου που χρησιμοποιούν οι νευρώνες του εγκεφάλου. Όσο πιο ενεργοί είναι, τόσο περισσότερο οξυγόνο καταναλώνουν. Ο οργασμός κατά τη διάρκεια του σεξ δίνει τη δυνατότητα να αυξηθεί η παροχή οξυγόνου στον εγκέφαλο αυξάνοντας έτσι την δραστηριότητα του μυαλού μας.

2. Ενίσχυση της γονιμότητας

Για να σας βοηθήσει να συλλάβετε. Το τακτικό σεξ, ακόμα και εκτός των γόνιμων ημερών, είναι δυνατόν να προκαλέσει αλλαγές στο ανοσοποιητικό σύστημα καθώς και φλεγμονώδεις αλλαγές βοηθώντας την γονιμότητα. Οι αλλαγές αυτές στις γυναίκες προετοιμάζουν το σώμα της για μια εγκυμοσύνη.

3. Για ηρεμία και συγκέντρωση

Για να μείνετε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι κατά τη διάρκεια μιας σημαντικής επαγγελματικής παρουσίασης. Σύμφωνα με τις έρευνες, σε μια περίοδο δυο εβδομάδων, άνθρωποι που είχαν συχνές σεξουαλικές επαφές σημείωσαν μικρότερα επίπεδα πίεσης με αποτέλεσμα το σώμα να αντιδράει διαφορετικά στο στρες και να τους επιτρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους.

4. Για να αντιμετωπίσετε σωματικούς πόνους

Για να ανακουφίσετε μικρούς σωματικούς πόνους έστω και προσωρινά Το σεξ μπλοκάρει τα σήματα πόνου που στέλνονται στο σώμα. Τα σήματα πόνου στέλνονται στο σώμα από ένα νευροπεπτίδιο που απελευθερώνεται στον νωτιαίο μυελό και βάσει της έρευνας φαίνεται πως το σεξ, έστω και προσωρινά, σταματά την απελευθέρωση του νευροπεπτιδίου αυτού στο σώμα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:04