search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:53
MENU CLOSE

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας έχει χάσει τον έλεγχο

01.03.2016 10:33
Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας έχει χάσει τον έλεγχο - Media

Με επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ξεκίνησε την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Με επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ξεκίνησε την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Το προσφυγικό είναι εκτός ελέγχου, η κατάσταση γίνεται πιο τραγική, η οικονομία συντηρείται με τεχνητές αναπνοές, η κοινωνία βράζει, τίποτε δεν προχωρά, η χώρα αγγίζει πλέον το σημείο μηδέν» ανέφερε ο κ. Μηστοτάκης και πρόσθεσε: «Ο μόνος που δεν έχει αυτή την αίσθηση είναι ο άνθρωπος που έφερε τη χώρα σε αυτό το σημείο. Η χθεσινή παρουσία του κ. Τσίπρα ήταν αποκαλυπτική και ανησυχητική. Ο κ. Τσίπρας έχει χάσει τον έλεγχο, όταν η χώρα χρειάζεται ηγεσία».

Υπέρ της συγκρότησης εθνικού μετώπου για το προσφυγικό

Υπέρ της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών σε μία προσπάθεια για τη διαμόρφωση εθνικής γραμμής που θα μειώσει τη ζημιά για τη χώρα στο προσφυγικό, τάχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.

Σημείωσε ότι στην Ευρωπαϊκή Ένωση υποστήριξε τις θέσεις της χώρας και συμφώνησε με την αποστολή του ΝΑΤΟ. Πρότεινε να δημιουργηθούν όχι μόνο ανοικτοί αλλά και κλειστοί χώροι κράτησης των προσφύγων, για να σταλεί ένα μήνυμα αποτροπής και τάχθηκε υπέρ της πιο ενεργής εμπλοκής του στρατού.

«Εργαζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για να αποκαταστήσουμε το κύρος της χώρας. Η κυβέρνηση πρέπει να σοβαρευτεί και την Παρασκευή να συμφωνήσουμε σε ένα επαρκές σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση της κρίσης. Εύχομαι η συναίνεση που ζητά ο κ. Τσίπρας να μην είναι προσχηματική» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:53