search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:21
MENU CLOSE

Εμφάνιση – έκπληξη του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην ταινία «Room»

02.03.2016 08:04
Εμφάνιση - έκπληξη του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην ταινία «Room» - Media

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Μπρι Λάρσον βραβεύτηκαν φέτος με τα βραβεία Όσκαρ για Α’ ανδρικό και Α’ γυναικείο ρόλο αντίστοιχα.

 

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Μπρι Λάρσον βραβεύτηκαν φέτος με τα βραβεία Όσκαρ για Α’ ανδρικό και Α’ γυναικείο ρόλο αντίστοιχα. Εκείνος για την ταινία «the Revenant» ενώ εκείνη για το «Room». Ήταν και για τους δυο το πρώτο χρυσό αγαλματίδιο.

Αυτό που διέφυγε πολλών ήταν η εμφάνιση έκπληξη του Ντι Κάπριο στην ταινία της Λάρσον. Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός εμφανίζεται σε ένα πόστερ από τον Τιτανικό το οποίο βρίσκεται στο εφηβικό δωμάτιο της πρωταγωνίστριας.

Είναι η πρώτη φορά που οι βραβευθέντες για Α’ ανδρικό και Α’ γυναικείο ρόλο στα Όσκαρ εμφανίζονται στην ίδια ταινία εδώ και σχεδόν 20 χρόνια. Τελευταία φορά που έγινε ήταν στην ταινία «As good as it gets» του 1998.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:19