19/12/2018 16:48:14

Θεοχάρης: Θα μείνω στο Ποτάμι - Απλά ζήτησα να διορθωθούν τα λάθη (Videos)

Θεοχάρης: Θα μείνω στο Ποτάμι -  Απλά ζήτησα να διορθωθούν τα λάθη (Videos) - Media

 

«Θα μείνω στο Ποτάμι», δήλωσε κατηγορηματικά, ο βουλευτής του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης, μία ημέρα μετά την παραίτηση του από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο κ. Θεοχάρης, εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να αναφερθεί στο συνέδριο του Ποταμιού, για «τα τρία Ποτάμια» και ξεκαθάρισε ότι δεν αμφισβήτησε την ηγεσία του κόμματος.


«Έκανα μία συγκεκριμένη πολιτική κριτική σε 2-3 σημεία. Το ένα είναι ότι θα πρέπει να είναι πιο ξεκάθαρη η αντίθεση μας σε αυτή την κυβέρνηση, η οποία οδηγεί τη χώρα στην εθνική καταστροφή», είπε ο κ. Θεοχάρης και πρόσθεσε ότι «το Ποτάμι πρέπει να συνεχίσει όσο μπορεί αυτόνομο την πορεία του και για να το κάνει αυτό πρέπει να επανασυνδεθεί άμεσα με την κοινωνία, ώστε να μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στην επανασύσταση του κέντρου».

Στη συνέχεια ο κ. Θεοχάρης, επισήμανε: «Εγώ ζήτησα να διορθωθούν τα λάθη σήμερα. Αν δεν διορθωθούν δυστυχώς το Ποτάμι θα χαθεί», ενώ αναφερόμενος στην παραίτηση του υπογράμμισε ότι αυτό που έκανε ήταν η έντιμο καθώς από τη στιγμή που είχε εκφράσει τις αντιθέσεις του έπρεπε να δώσει σε κάποιον άλλο τη θέση του.


 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.