search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:39
MENU CLOSE

Τριμερής Τσίπρα- Μέρκελ- Νταβούτογλου για το προσφυγικό στις Βρυξέλλες

02.03.2016 09:17
Τριμερής Τσίπρα- Μέρκελ- Νταβούτογλου για το προσφυγικό στις Βρυξέλλες - Media

Τριμερής συνάντηση στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το προσφυγικό θα έχουν τη Δευτέρα, ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου.

 

Τριμερής συνάντηση στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το προσφυγικό θα έχουν τη Δευτέρα, σύμφωνα με το real.gr, ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει ήδη προγραμματιστεί, στο περιθώριο της Συνόδου και νέα κατ’ ιδίαν συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Άνγκελα Μέρκελ, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει αίτημα σύγκλησης της μίνι Συνόδου Κορυφής για το προσφυγικό με τη συμμετοχή οκτώ χωρών της Ε.Ε. του προέδρου της Κομισιόν Ζα Κλοντ Γιούνκερ και του  Αχμέτ Νταβούτογλου.

Η Αθήνα έχει ήδη καταθέσει στην Ε.Ε. σχέδιο για οικονομική βοήθεια για τους πρόσφυγες, το οποίο θα συζητηθεί και κατά την αυριανή επίσκεψη του Ντόναλντ Τουσκ στην ελληνική πρωτεύουσα κατά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:29