28/03/2020 00:26:14

"Μήνυμα Πολιτισμού από το Τρίτο"

 "Μήνυμα Πολιτισμού από το Τρίτο" - Media

 

Ο πιανίστας και δάσκαλος μουσικής Διονύσης Μαλλούχος, τέως διευθυντής του Ωδείου Καλαμάτας, θα είναι ο νέος συντονιστής του Τρίτου Προγράμματος της ΕΡΑ.

Ο Μαλλούχος, για πολλά χρόνια παραγωγός του Τρίτου, δήλωσε στο "Ποντίκι" για την πρόκληση που αποδέχεται: 

"Το Τρίτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας αποτελεί διαχρονικά όχημα των ονείρων και των ελπίδων όλων μας. Όσων αφέθηκαν -δεκαετίες τώρα- με εμπιστοσύνη και ταξίδεψαν δημιουργικά στις εύφορες συχνότητές του, αλλά κι αυτών που δεν συναντήθηκαν ακόμα με το σήμα του. Πολλά και εξόχως σημαντικά ονόματα έχουν συνθέσει με την προσφορά τους τον χαρακτήρα, την ιστορία και το πολύτιμο μωσαϊκό Τεχνών του Τρίτου . Έχουμε λοιπόν, όχι μόνο μια πολύτιμη παρακαταθήκη, αλλά και μια υποχρέωση, σε δύσκολους καιρούς, όσοι εργαζόμαστε στην πολυχρωμία του Τρίτου, να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και να μεταδώσουμε το μήνυμα πολιτισμού που περιμένει και αξίζει ο κάθε Έλληνας. Ακούτε Τρίτο!"

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.