search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:42
MENU CLOSE

Αχώριστοι φίλοι για 15 χρόνια μια αρκούδα, μια τίγρης και ένα λιοντάρι (Video)

02.03.2016 14:57
Αχώριστοι φίλοι για 15 χρόνια μια αρκούδα, μια τίγρης και ένα λιοντάρι (Video) - Media

Η αστυνομία ανακάλυψε τα τρία άγρια ζώα υποσιτισμένα μέσα σε κλουβιά στο υπόγειο ενός σπιτιού στην Ατλάντα, κατά την διάρκεια μιας έρευνας για ναρκωτικά.

 

Η αστυνομία ανακάλυψε τα τρία άγρια ζώα υποσιτισμένα μέσα σε κλουβιά στο υπόγειο ενός σπιτιού στην Ατλάντα, κατά την διάρκεια μιας έρευνας για ναρκωτικά.

Στη συνέχεια, τα μετέφερε σε καταφύγιο ζώων στην Γεωργία κι έκτοτε έχουν αναπτύξει έναν ισχυρό φιλικό δεσμό.

Η τίγρης, ο Σιρχάν, είχε μολυνθεί από παράσιτα όταν διασώθηκε. Το λιοντάρι, ο Λίο, είχε μια ανοιχτή μολυσμένη πληγή στη μύτη του και ο Μπαλού, η αρκούδα, είχε φρικτές πληγές σε όλο του το σώμα.

Φύλακας του καταφυγίου ανέφερε: «Ο Μπαλού, ο Λίο και ο Σιρχάν τρώνε, κοιμούνται και παίζουν μαζί και ακόμη και όταν αναζητούν αγάπη και φροντίδα, τρίβουν τα κεφάλια τους και γλείφουν ο ένας τον άλλο. Οι τρομακτικοί πρώτοι μήνες της ζωής τους, τους έφεραν κοντά και είναι πραγματικά αχώριστοι παρά τις εμφανείς διαφορές τους».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:41