search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:55
MENU CLOSE

«Βιβλικές» σκηνές στην Αργεντινή: Εκατομμύρια σκαθάρια καλύπτουν τις ακτές! (Video)

02.03.2016 16:31
«Βιβλικές» σκηνές στην Αργεντινή: Εκατομμύρια σκαθάρια καλύπτουν τις ακτές! (Video) - Media

Ένας τεράστιος αριθμός σκαθαριών έχει εμφανιστεί στις ακτές της Αργεντινής και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε να σημάνει το τέλος του κόσμου!

 

Ένας τεράστιος αριθμός σκαθαριών έχει εμφανιστεί στις ακτές της Αργεντινής και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε να σημάνει το τέλος του κόσμου!

Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι είδαν εκατομμύρια εντόμων να συρρέουν σε παραλίες στα θέρετρα της Μαρ ντε Άχο, 31 μίλια μακριά από το Μπουένος Άιρες.

Παρότι κανένας δεν ξέρει τι μπορεί να κρύβεται πίσω από το φαινόμενο, χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν αναπτύξει τις δικές τους θεωρίες.

Κάποιοι πιστεύουν ότι είναι ένα σημάδι που δείχνει ότι πλησιάζει το τέλος του κόσμου, καθώς η εισροή σκαθαριών είναι ένας «κακός οιωνός μιας επικείμενης καταστροφής» και ότι μπορούν να αισθανθούν ότι το «τέλος των καιρών είναι κοντά».

Άλλοι ισχυρίζονται ότι ένας σεισμός έπληξε την περιοχή πριν εμφανιστούν τα σκαθάρια.

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι τα σκαθάρια ζουν περίπου δυο χρόνια υπόγεια και βγαίνουν έξω για να ζευγαρώσουν. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:54