28/11/2020 04:18:23

Κόντρα στο βρετανικό κοινοβούλιο για τον… Βαρουφάκη-Κάμερον προς Κόρμπιν: «Ακρόπολη, τώρα» (Video)

Κόντρα στο βρετανικό κοινοβούλιο για τον… Βαρουφάκη-Κάμερον προς Κόρμπιν: «Ακρόπολη, τώρα» (Video) - Media

 

Την τιμητική του είχε σήμερα στο βρετανικό κοινοβούλιο, ο Γιάνης Βαρουφάκης. Μετά τα σχόλια του Όσμπορν για την επιλογή Βαρουφάκη, ως οικονομικού συμβούλου του Εργατικού Κόμματος, στο θέμα επανήλθε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο Ντέιβιντ Κάμερον, αφού απαντά σε θέμα που βάζει ο Τζέρεμι Κόρμπιν, κλείνει την τοποθέτησή του, με μια μομφή στο πρόσωπο του πρώην υπουργού Οικονομικών της Ελλάδας.

«Επειδή διαβάζω τακτικά την εφημερίδα "Islington Tribune" μπορώ να ανακοινώσω στο Κοινοβούλιο τον τελευταίο οικονομικό σύμβουλο του Κόρμπιν, τον κ. Γιάνη Βαρουφάκη. Ήταν ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών που άφησε την οικονομία του σε συντρίμμια. Αυτή είναι η πολιτική των Εργατικών με δύο λόγια: Ακρόπολη τώρα».

Χαρακτηριστική είναι μάλιστα και η αντίδραση του κοινοβουλίου, που στο άκουσμα του ονόματος του Γιάνη Βαρουφάκη, αντιδρά ιδιαίτερα… ηχηρά.

Το απόσπασμα από το 1:16 και έπειτα:

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.